IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Medicul Adrian Popa a declarat razboi total mafiei din DSV Buzău!!!

Zilele trecute, în posesia noastră a intrat copia unei plângeri depuse la Parchet de un cunoscut medic veterinar împotriva  șefului Serviciului Biroului de Identificare a Animalelor din cadrul DSVSA Buzău, Caloian Liviu Mihai și a Julietei Mirabela Cadar, consilier al aceluiași serviciu. În plângerea respectivă sunt aduse acuze grave celor doi, acuze care ar putea constitui fapte penale, deși nu noi trebuie să ne pronunțăm în acest sens, fiind de competența organelor să facă audieri, să instrumenteze dosarul și să califice încălcările de lege.

În fapt, această plângere este documentul oficial de la care a pornit documentarea noastră, iar ceea ce am descoperit ne-a lăsat cu gura căscată, fiindcă nu credeam că poate exista o astfel de caracatiță într-un domeniu pe care până mai ieri îl percepeam ca fiind unul sensibil dar fără riscuri. La mijloc însă, așa cum am aflat, sunt sume de bani colosale pe care se bat cei avizați într-un cerc restrâns și în care nu sunt acceptați sau din care se încearcă excluderea celor ce îndrăznesc să miște în front și să-și facă treaba cinstit și cu conștiinciozitate.

Pentru că, dacă ceea ce scrie medicul buzoian în plângerea respectivă se confirmă, și nu vedem de ce acesta n-ar fi spus adevărul, denotă că în structura de conducere a instituției buzoiene acționează o adevărată mafie, cu ghilimelele de rigoare, care nu-și urmărește decât propriile interese, financiare și de grup, acapararea a cât mai multă influență în teritoriu, dar și înlăturarea celor care îndrăznesc să ridice capul. Luni deci, în cadrul unei anchete jurnalistice fără precedent, vom publica prima parte a unor dezvăluiri incendiare, despre afaceri oneroase ale și sub protecția șefului de la identificarea animalelor, cum pentru unii, persoane cu influență și putere financiară, acesta poate fi mumă iar pentru alții ciumă.

Totul cu un singur scop și conform devizei cine nu e cu noi e împotriva noastră, astfel încât nu pierdeți aceste dezvăluiri care sunt sigur că vor deranja, mai ales că pe fir au intrat și organe ale statului care cu siguranță își vor face datoria.