IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

EXCLUSIV! Nunta anului cu Taraful Cleante, Diana Matei și peste 600 de invitați de soi!!!

Aziz şi Diana Ion, fiica lui „Vioară” își unesc destinele pe 11 iunie, iar grandioasa petrecere va avea loc la Aqua Max

Un aveniment monden despre care se va vorbi cu siguranță la Buzău, unde toți se cunosc iar astfel de ocazii  coagulează în număr mare atât politicieni, oameni de afaceri, dar și rude, prieteni și cunoștințe, toți dornici să participe alături de fericita pereche la unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor. De această dată, protagoniștii sunt apropiații celui mai cunoscut și iubit  fotbalist și antrenor buzoian, Ion Viorel, Vioară cum îi spun prietenii, care vor participa la începutul lunii iunie la nunta anului de la Buzău, cum am denumit-o noi generic.

Narativul e simplu. Fiica celui mai iubit fotbalist buzoian din istorie se mărită şi cum „Vioara” nu are decât o singură fată, evenimentul nu putea fi organizat fără tot ce este mai bun! De la meniu, la artişti, de la locaţie la invitaţi, superlativele curg pentru unirea destinelor celor doi tineri. Nu o să divulgăm foarte multe despre evenimentul care va avea loc pe 11 iunie, la Aqua Max şi care îi va lega pentru eternitate pe Diana şi Aziz, dar….…tot ce vă putem spune este că nume cu greutate din politica locală, în frunte cu preşedintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu şi primarul PSD Constantin Toma, alături de o parte din grupul parlamentar al social-democraţilor vor fi prezenţi. Nu puteau să lipsească nici figuri reprezentative din fotbalul românesc, jucători cu ştaif din generaţia de aur a României sau din cea mai bună echipă a Oţelului din Galaţi. De asemenea, și-au confirmat prezența și fotbaliști cu renume din fosta echipă Steaua București, actuala FCSB, din al cărei lot a făcut parte și Vioară.

Cum invitații sunt unii de soi, iar bucatele pe măsură, antrenul trebuie să se ridice la nivelul așteptărilor, așa că socrul mic s-a orientat și aici spre ce e mai bun, iar la nuntă va cânta Taraful Cleante și Diana Matei, unii dintre cei mai bine cotați artiști ai momentului, care vor încânta pe cei peste 600 de invitați care și-au confirmat deja prezența la fericitul eveniment.