IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Lumea lui Toma împărat !!!

Revoltă a buzoienilor după ce primăria a înlocuit fotografiile de pe Calea Eroilor, îndepărtând inclusiv imaginile cu eroii care s-au jertfit în teatrele de operații. Locul fotografiei cu cei 10 eroi buzoieni căzuți în teatrele de operații, ce se afla exact la intrarea pe Calea Eroilor, a fost luat de una care îl înfățișează pe Înalt Preasfințitul Ciprian, arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, în timp ce rostește o cuvântare. Iar în spatele său se văd, în imagini, primarul Constantin Toma și reprezentanți ai Armatei. Am preluat textul asa cum a apărut el pe retelele de socializare. Ca și ceea ce urmează, postare a deputatului Gabriel Avrămescu:

Priviți imaginile și vă îngroziți!

Eroii acestei țări și, în special, eroii buzoieni, care s-au jertfit pentru această țară, au fost înlocuiți cu imagini în care apare însuși criminalul suprem, Nicolae Ceaușescu!

Și nu este tot! Calea Eroilor din Buzău este ilustrată și de fotografii în care primarul Toma se laudă cu proiectele sale.

Cum este posibil ca zidul unității militare, devenită fațadă la promenada Căii Eroilor, să devină perete de expunere pentru un dictator și pentru oameni politici locali?!

Au dat jos fotografiile care îi omagiau pe cei care ne-au câștigat nouă și înaintașilor noștri dreptul la viață, dreptul la autodeterminare, cei care au clădit o istorie democratică cu propriul sânge.

Cu un război la graniță, primarul ilustrează nostalgii comuniste în loc de promenadă pentru buzoieni. Însuși președintele Zelenski, în discursul său din Parlament, a amintit de ororile produse de regimul Ceaușescu și le-a asemănat regimului de la Kremlin care astăzi omoară oameni nevinovați în Ucraina.

Este revoltător ce face primarul Toma. A șters cu buretele electoral și dictatorial decenii întregi de istorie și jertfă!

 

Noaptea ca hoții!

Așa a dat jos primarul Toma pozele cu Nicolae Ceaușescu de pe Calea Eroilor.

N-a vrut ieri nici să intre în direct la TV, nici să răspundă la telefon să explice logica afișării lui Ceaușescu în locul fotografiilor cu eroii neamului.

Până la urmă, buzoienii au avut dreptate și l-au dat jos pe Ceaușescu.”

Și pentru că am evitat o vreme să mai comentez deciziile domnului primar, nu o să mă dezic, deși titlul îmi aparține... până zilele următoare cînd voi veni și eu cu un punct de vedere.