IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Ce-i lipsește “chelului” de la Beceni?! Și-a luat o dronă nouă!!!

Citesc și mă bucur. Încet, încet, primăriile din județ au înțeles că babele  aprige spărgătoare de semințe pe canapeaua din fața porții nu mai fac față monitorizării atente a populației și a altor activități implicite, și acceptă era tehnologiei în propria ogradă, că dacă era la oraș îi spuneam curte. Printre primele UAT-uri care au luat ceva deși nu au în organigramă pilot de dronă e Beceni, localitate pe care au făcut-o celebră luptele de K1 dintre mai marii obștei sau, în funcție de anotimp, urmăririle cu ATV-uri  pentru aplicarea unor corecții unor copii care, vorba lui Băsescu, poate au făcut ceva, poate l-au înjurat pe edil. Scrie deci Monitorul de Beceni:

“PRIMĂRIA BECENI ȘI-A ACHIZIȚIONAT DRONĂ. LOCUITORII SUNT ȚINUȚI SUB TEROARE

Avem de toate la Beceni. Avem camere de luat vederi la fiecare colț, iar microfoanele sunt puse pe sub birouri. Tot ce ne mai trebuia nouă, locuitorilor comunei Beceni, era o dronă. Scopul aleșilor locali este de a obține informații despre cetățenii comunei, iar în funcție de persoană să poată sesiza organele judiciare. Cei care vor manevra drona vor putea vedea cine circulă cu autoturismul prin localitate. Cu siguranță după ce drona va fi ridicată de la sol, se va isca un val de permise suspendate. Cu acest prilej, Garda de Mediu va putea fi informată dacă locuitorii au platforme de gunoi. Mai mult de atât, cetățenii ce obișnuiau să se aprobizioneze cu lemne uscate din pădure, vor fi și ei de asemenea sancționați și li se va deschide dosare penale. Pe de altă parte, locuitorii care nu-l susțin pe actualul primar în funcție, vor fi sancționați din cauza construcțiilor ilegale și fără autorizație, la fel ca pizzeria de peste drum de Primăria Beceni.”

Sau poate, că de azi dăm din nou drumul în forță la activitate pe acest site, niște oameni politici influenți, sau interesați de "cartografierea" zonei pentru depistarea unor oportunități de afaceri la granița cu județul Vrancea, cu ramificații în atragerea de fonduri prin PNRR, plus alte finanțări, i-au trasat sarcină de partid unui edil controversat dar direct interest. În ceea ce privește manipularea zburătoarei electrice cu elice , sunt destui, chiar și printre ziariști, care se pricep să umble la butoane, chiar la mai multe butoane deodată.