IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Liderul PNL Buzău, despre George Simion:

"În timp ce lumea stă pe o bombă cu ceas, un alt bufon calcă pe cadavre şi profită de o tragedie pentru a mai câştiga capital de imagine.
George Simion, liderul AUR, care până nu de mult avea un discurs pro rus, a ales, astăzi, să instige lumea la proteste în Capitală şi să profite de naivitatea unora pentru a mai crea tensiuni inutile între români. Avem datoria să-l ignorăm, măcar în aceste zile tragice pentru Ucraina, dar şi pentru noi toți, pe acest bufon de care sigur nu avem nevoie.
Atacul sângeros asupra vecinilor ucrainieni trebuie să ne mobilizeze şi să ne solidarizeze pentru că doar aşa putem câştiga acest război orb. Împăratul este gol şi trebuie să deschidem ochii şi să începem să vedem această realitate cât mai repede şi cât mai mulți dintre noi. Propaganda şi mesajele violente ale celor de la AUR nu au nimic de a face cu originile şi bazele construcției poporului român. De aceea, sunt convins că aceste "manevre" folosite de Simion şi câțiva acoliți de-ai lui nu vor prinde." a scris Gabriel Avrămescu pe pagina sa de facebook.