IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Mesajul realist al deputatului Avrămescu a fost reinterpretat

Ca și cum ne-am afla la Șefi la Cuțite și am face tocană, cam așa înțeleg unii deontologi să insufle cititorilor propriile idei, pornind de la un adevăr pe care-l cunosc toți, USR minte, și minte mult, a mințit cu Barna, minte și cu Cioloș, și va minți cu oricine va fi acolo sus la vârf.

Pentru buna informare însă, iată ce a scris deputatul buzoian în mesajul său de pe face-book, unde nu am găsit nici un cuvânt că ar refuza o alianță firească de dreapta cu USR și UDMR, pentru învestirea unui Guvern care să scoată țara din criză:

 

“USR MINTE!

După ce a reușit să arunce o țară întreagă în criză politică (de parcă n-ar fi fost suficientă criza sanitară), USR împrăștie o informație falsă cum că PNL și celelalte partide politice ar fi respins procedura de urgență pentru votul în Camera Deputaților a Legii Certificatului Verde.

Adevărul: termenul de dezbatere aprobat de Biroul Permanent și de Comitetul Liderilor din Camera Deputaților este de urgență (exact ca în cazul ordonanțelor de urgență).

Prin urmare cererea USR pentru dezbatere și adoptare în procedură de urgență, cu care defilează doar ca să-și camufleze minciuna, este fără obiect.

Mai spune FALS USR că PNL îngreunează votul Legii Certificatului Verde, în Parlament, pe motiv că a cerut dezbaterea în 6 comisii, prea multe după părerea USR.

Adevărul: sesizarea comisiilor a fost realizată conform obiectului de reglementare al proiectului! În plus, toate comisiile sesizate au în atribuții, conform Regulamentului, obligația de a dezbate acest proiect!

Deci, proiectul de lege care se află în dezbatere în Parlament și care a fost INIȚIAT DE Partidul Naţional Liberal va fi votat conform procedurii și, sper eu, că va trece de votul deputaților și va intra în vigoare cât de curând.

Așadar, le reamintesc celor de la USR că atacul mincinos asupra adversarilor politici nu reprezintă soluția de a mai salva din procentele pierdute din cauza incompetenței de care au dat dovadă pe vremea în care au fost la guvernare!

USR ar trebui să facă opoziție în beneficiul cetățenilor. Nu e cazul să amplifice criza sanitară, cu care ne confruntăm, pentru a-și justifica jocurile politice!

#USRMINTE #CertificatVerde #LegePNL

 

După acest mesaj național, reinterpretat de presa pesedistă care nu vrea decât să bage bățul prin gard, deputatul Avrămescu mai postează un mesaj, trecut sub tăcere de aceeași presă aservită altor interese decât cele naționale, în care accentuează dorința sa de a avea cât mai curând o conducere stabilă și solidă la vârf:

 

“Am spus din nou astăzi, în cadrul unui interviu pentru Antena 3, că este momentul să ne așezăm cu toții la masă, cu responsabilitate, pentru a găsi cele mai bune soluții pentru România. Avem nevoie de un guvern cu puteri depline, care să treacă țara prin criza sanitară, economică și politică.

Trebuie să ne întoarcem la cei care ne-au dat votul și noi, PNL, ne asumăm o guvernare în care să facem tot ceea ce ne stă în putință pentru a depăși împreună această perioadă dificilă. Fac apel la deschidere și unitate din partea tuturor forțelor politice, pentru a oferi țării stabilitate și măsuri concrete.”

 

Cam asta s-a spus ieri, iar cititorii noștri care știu puțină politică, și-au dat deja seama că președintele PNL Buzău, ironizat ca făcând parte din Echipa Câștigătoare, nu va prefera niciodată, așa cum plastic s-a exprimat reporterul, preluând o declarație a lui Mihai Răzvan Moraru, o melodie de Dani Mocanu în detrimentul formației Pink Floyd.