IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Viorel Holban, numit subprefect la Buzău!

Nu e de întâi aprilie, ci chiar știrea zilei furnizată de liderul liberalilor buzoieni care iată ce scrie pe pagina sa de facebook:

"Salut numirea domnului Viorel Holban în funcția de subprefect al județului Buzău!

Este o numire așteptată și mult apreciată atât de mine, cât și de toți colegii mei din #PNL Buzău. Îl așteaptă o misiune grea pe domnul Holban, având în vedere timpurile pe care le trăim, respectiv perioada de pandemie Covid-19, din cauza căreia suferim cu toții de mai bine de 1 an.
Pe de altă parte, am încredere în capacitatea domnului Holban de a coordona, împreună cu echipa, activitatea Instituției Prefectului Județul Buzău cu același profesionalism cu care o face și cu echipa de liberali de la Râmnicu- Sărat.

Felicitări domnule Holban! Mă bazez pe dumneavoastră și sunt convins că veți contribui cu eficiență la activitatea instituțională și vă veți valorifica pregătirea și experința profesională în realizarea atribuțiilor dumneavoastră!"