IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Se face! Sens giratoriu la Spătaru! Liberalul Avramescu se țíne de cuvânt!

Fără alte comentarii, iată ce a postat deputatul liberal Gabriel Avramescu pe contul său de FaceBook:

“Am reușit! Buzoieni, vom avea sens giratoriu la intersecția de la Spătaru!

Am promis în campania electorală și m-am ținut de cuvânt!

Am reușit, la sfârșitul anului trecut, să demolăm "Borcanul", o construcție care impiedica vizibilitatea la ieșirea din Zona Industrială a Buzăului, spre DN2E85 - drumul care duce la București.

Vestile bune continuă! Acum Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a început amenajarea rondului, în zonă. Astfel manevrele de ieșire din intersecție vor fi făcute în siguranță, iar cozile interminabile de mașini care se formau din cauza traficului intens, vor dispărea!

Amenajarea rondului de la Spătaru este, în primul rând, o reușită a buzoienilor, care au semnalat autorităților, în nenumărate rânduri, pericolul la care au fost expuși ani la rând.

Mă bucur de acesta reușită, mai ales că siguranța în trafic va fi unul dintre aspectele pe care le voi urmări în perioada mandatului meu de deputat în Parlamentul României.”