IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Primarul Toma nu vrea spital, vrea cimitir!!! Poate că știe el ceva...

Iata de pe site-ul USR comunicatul oficial, fără alte comentarii până mâine când reluăm subiectul Pistol, că lumea ne susține și vine cu informații noi...

“Cautam teren pentru Spitalul Municipal

La inceputul lunii ianuarie deputatul USR, Emanuel Ungureanu, a discutat cu primarul Constantin Toma. I-a propus ca locatie pentru Spitalul Municipal un teren lângă cartierul Micro XIV, aflat in proprietatea primariei Buzau. Constantin Toma a refuzat, motivand ca acolo trebuie sa se construiasca un cimitir. Deputatul USR a aratat deschidere, afirmand ca este gata sa accepte si alta varinata de teren oferita de primarie. Timp de 2 luni de zile Constantin Toma a ingropat problema Spitalului Municipal si nu a oferit nici o alta varianta de teren. Un spital nu se poate construi in aer, primul pas este gasirea unui teren adecvat si disponibil.

Ce mai spun acum sustinatorii frenetici ai lui Toma, cand primarul lor blocheaza constructia unui Spital Municipal in Buzau? Pentru ca vina pentru aceasta intarziere apartine exclusiv primariei Buzau, care se dovedeste a nu fi un partener serios pentru un proiect extrem de important de care buzoienii au nevoie. Facem apel la Constantin Toma si ii indemnam si pe cetateni sa ii scrie cerandu-i sa nu mai puna bete in roate. Tot ce are de facut primaria este sa ofere un teren. Iar daca nu se poate gasi un alt teren, atunci sa ascultam ce isi doresc oamenii: spital sau cimitir?

Ii rugam pe cetateni sa propuna locatii unde exista teren liber pentru viitorul Spital Municipal din orasul nostru. Daca aceste locatii apartin primariei, ii vom cere impreuna lui Constantin Toma sa puna la dispozitie terenul. Daca exista alt proprietar, pentru ca si asta e o varianta, atunci trebuie vazut ce pretentii are acel proprietar.

Va asiguram ca USR nu uita promisiunile din timpul campaniei, iar pana la finalul acestui mandat va incepe constructia Spitalului Municipal. Pe langa asta Buzaul va avea si autostrada spre Ploiesti si Focsani, realizata de guvernul din care si USR face parte.

Fata de intrebarea domnului deputat PSD Andi Cristea adresata ministrului Sanatatii, o mica gluma: doi tineri (oare pesedisti?) vor sa-si faca o casa. Fac un imprumut la banca, angajeaza proiectant, semneaza contract cu firma de constructii, cumpara materiale. Vin muncitorii gata sa se apuce de lucru. Dar atunci isi dau seama ca au omis ceva: nu aveau teren cumparat.