IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Scrisoarea deschisă a primarului din Beceni!

Zilele acestea, rețelele de socializare au explodat cu texte pro și contra fostului primar din Beceni, implicat se pare în agresarea actualului primar care a ajuns la spital cu salvarea și acolo a rămas. Nu am fost la fața locului, părerile sunt împărțite, ca și declarațiile se pare, așa că mă voi limita de la comentarii, dar mi-a trezit interesul scrisoarea deschisă a lui Adrian Burlacu, scrisă pe patul de spital și trimisă presei, pe care o publicăm și noi, urmând ca zilele următoare să revenim dacă este cazul.

Apel  la normalitate!

Fac apel astăzi, de pe patul de spital, la oamenii care mă cunosc și care știu că sunt și voi rămâne un om onorabil. Sunt nevoit să mă expun în ipostaze intime, deloc plăcute pentru mine, dar mai ales, pentru familia mea, întrucât, deși am fost victima unei agresiuni provocate de fostul primar al comunei Beceni, tot eu sunt cel denigrat chiar de agresori.

Au circulat, astăzi, în mediul online, anumite fotografii în care am fost surprins după ce am fost lovit de mai multe ori de fostul primar Dumitru Constantin. Mă simt dator să descriu acele fotografii, întrucât anumite persoane rău-intenționate au încercat să ducă în derizoriu imaginea mea sugerând fals că aș fi fost băut și agresiv.

Imaginile surprinse de oamenii lui Constantin, care m-au sechestrat în restaurantul în care mă aflam, sunt de la momentul în care mi-am revenit din leșin udat fiind cu apă atunci când agresorii probabil s-au speriat pentru că am căzut inconștient și, posibil, să-și fi dat seama că exista pericolul să mă fi omorât.

Am reușit să mă dezmeticesc și am încercat să plec intenționând să sun la 112 după ajutor pentru că aveam gura plină de sânge și mă simțeam foarte rău. Fostul primar încerca să mă convingă să rămân trăgând de hainele mele și insistând să ne înțelegem fără să chem ambulanța.

Am observat atuncii că ușa restaurantului era încuiată și că nu mi se permitea să ies. Am reușit totuși să apelez 112 și abia atunci agresorii au deschis ușa pentru echipajul de la ambulanță.

Am ajuns la spital, undesunt de 24 de ore pentru că medicii susțin că trebuie să rămân sub supraveghere și este nevoie de mai multe investigații.

Fac apel la autorități pentru siguranța mea, dar și pentru a familiei mele. În același timp, cred că agresorii de acest gen îi pun în pericol pe locuitorii din Beceni la fiecare pas. Dacă eu, ca primar am fost lovit cu bestialitate pentru că refuz să ascund fărădelegile fostului primar Constantin, atunci, un om simplu din Beceni poate să pățească același lucru oricând.

Nu am să las situația aceasta să treacă pur și simplu. Voi cere autorităților să facă dreptate, voi merge în fața instanțelor competente încercând să demonstrez cât de periculos sunt fostul primar și oamenii pe care acesta îi pune să-i agreseze pe locuitorii comunei. Nu voi renunța până când nu voi face dreptate, în ciuda încercării agresorilor de a mă intimida. Adrian Burlacu”