IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Gheorghe Vlase face dezvăluiri incendiare!!! Ce naște din pisică... Cine este domnul Moraru, viitor fost prefect?!

Personal nu știu prea multe despre acest domn, în afară de faptul că e la USR Plus,  o struțocămilă slab reprezentată la Buzău, fără legitimitate, cu doi șefi dubioși la centru. Am citit în media despre el, nu prea multe, fiindcă nu este atât de important ca să facă subiecte de atracție. Așa că am rămas foarte mirat când am aflat că va fi viitor  prefect, în condițiile în care eu  știam că, în cazul în care postul va reveni struțocămilei, el va fi ocupat de economistul Gheorghe Vlase. Cum pe acesta îl cunosc, știu ce-l recomandă, am zis că va fi bine, iar Vlase va fi un bun administrator din calitatea sa de reprezentant al Guvernului în teritoriu. Dar n-a fost să fie, deocamdată așa arată cărțile. Dar cine este domnul Moraru?! Aflăm chiar dintr-o postare a pierzătorului, care-și ia din nou țeapă de la familia cu acest nume. Cred că totuși la Buzău, un prefect PNL ar fi fost mult mai bun, iar președintele Avramescu ar trebui să insiste la centru, după apariția acestor informații, pentru schimbarea firească a formațiunii căreia să-i fie atribuit postul. Poate chiar să prezinte dezvăluirile economistului Gheorghe Vlase, grave și care aruncă o mare umbră de îndoială asupra unui Plus care în cazul Buzăului este un mare minus:

„Când și când în această viață am câte un ghinion. Ca un făcut, întâlnesc familia Moraru. În urmă cu mulți ani unul din clanul Moraru mi-a tras o țeapă de zile mari. I-am vândut un local pe CEC-uri false. Era fratele actualului viitor - fost prefect și culmea ironiei, localul se afla chiar în fața Prefecturii, instituție pe care vrea să o modeleze Răzvan Moraru, fratele cel mic al țeparului, după chipul și asemănarea sa. Un miliard și jumătate m-a costat atunci experiența de a face afaceri cu familia Moraru. Banii nu i-am recuperat niciodată și am avut parte și de multe neplăceri din partea acestui individ.

Eram hotărât să ascund acest episod trist din viața și să nu îl fac public niciodată, mai ales că Răzvan Moraru spune că nu are nicio legătură cu fratele său despre care presa a scris lucruri înfiorătoare. Nu a crezut că pământul este plat, a crezut că poate fura, minți și face lucruri rușinoase fără să răspundă. Mă uit la Răzvan Moraru, fratele lui, și parcă nu-mi vine să cred de așa asemănare. Așa se lăuda și fratele său, că are afaceri cinstite până m-a păcăli cu CEC-urile false și s-a dezlănțuit ca un interlop periculos împotriva mea.

Ce se întâmplă de fapt?

În urma inscrierii mele in competitia interna a USR Buzău pentru functia de prefect pe plan local, în cazul în care USR-ului îi va revenii aceasta functie,m am trezit atacat de un anumit domn Moraru de la plus Buzau care nu face altceva decat imi rastoarna o galeata de zoaie in cap . Numai că în acte USR a luptat în campanie alături de PLUS, partid care nu a participat la campania electorală. Printr-un aranjament sau joc de interese, s-a zvonit că la Buzău PLUS a fost desemnat de la Centru să nominalizeze un candidat competent să ocupe funcția de prefect. Fără nicio decizie scrisă, fără nicio întâlnire între membrii Coaliției aflată la guvernare, numitul Răzvan Moraru pe care nu l-a văzut nimeni în campania electorală a ieșit să-și adjudece funcția și să-și impună politica la nivelul Instituției Prefectului de Buzău. Nu-i pasă că are grave probleme de imagine, nu-i pasă că habar nu are ce înseamnă această instituție, a ieșit la atac, precum fratele său de altădată. (Gheorghe Vlase, postare pe facebook în urmă cu două zile)”