IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Lupu-și schimbă părul... sau partidul, dar năravul BA!!! Fostul deputat Mocanu, blat cu PSD!!! Și și-a luat și muncă la stat!!!

Tot timpul, în Campania Electorală, Adrian Mocanu, fost deputat, a acuzat un blat ordinar între PNL și PSD, prezentând PMP ca singura soluție la problemele cetățenilor. După ce a pierdut alegerile parlamentare, a continuat să acuze cele două partide de furt, dar în culise, și-a  țesut plasa pentru anumite avantaje personale, că doar nu credeți că-l durea pe el de binele public. Iar acum a dat dovadă că n-a scăpat de vechile metehne și a făcut alianță cu PSD în speranța va  mai reuși să capete un dram de putere după eșecul răsunător de la alegerile parlamentare.

Sursele noastre spun că Adrian Mocanu a dat ordin la partid ca singurul consilier pe care îl are în consiliul local al comunei Ziduri să facă alianță cu PSD și să creeze astfel majoritatea pentru ca votul să meargă pentru alegerea unui viceprimar PSD. Iată cum, un individ, pentru care traseismul nu a fost niciodată o rușine, face din nou un pas care trădează apetența către înșelătorii lipsite de moralitate politică.

Este același Adrian Mocanu care pretindea, în campania electorală de acum o lună, că are "înclinații" liberale și striga sus și tare că PNL Buzău ar fi făcut înțelegeri cu PSD?! Da, dar acest blat de la Ziduri demonstrează doar că în Campanie a mințit rușinos cu scopul de a atrage electorat, în timp ce adevăratele "înțelegerile" politice pentru micile "ciupeli" personale erau făcute de fostul deputat PMP cu PSD.               

P.S Quod erat demonstrandum... Și nu în ultimul rând, Mocanu și-a luat servici, sau serviciu... la alegere. Dar despre toate astea, revenim, că abia ne-am încălzit după sărbători, nu înainte de a pune o întrebare simplă. “Ce legătură există între fostul deputat și primarul de la Zărnești?” În curând dezvăluiri interesante!!!