IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Ce ușor se uită!!! Adrian Mocanu a votat Codul Penal alături de PSD!!! Atunci a fost exclus de Tomac!!!

Adrian Mocanu este  singurul deputat PMP care a votat miercuri (4 IULIE 2018- nota redactiei), Codul Penal, și-a început cariera politică în PSD și este fiul fostului președinte al Consiliului Județean Buzău Victor Mocanu, condamnat în 2016 la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu, scriau la data respectivă colegii de la g4media.ro.

„Am votat pentru că aşa am crezut că trebuie să votez”, a declarat pentru MEDIAFAX, deputatul PMP, Adrian Mocanu, dupa plenul în care aleşii au adoptat modificările Codului Penal.

Eugen Tomac, preşedinte PMP, a anunţat, la finalul şedinţei Camerei Deputaţilor, unde s-au votat modificările la Codul Penal, că deputatul Adrian Mocanu este exclus din PMP, după ce a dat un vot favorabil proiectului.

„Domnule preşedinte de şedinţă, vreau să anunţ oficial aici în plen, că un coleg de-al nostru care a votat pentru Codul penal propus de PSD-ALDE e exclus din partid, domnul Mocanu. În România s-au furat păduri, resurse, au fost devalizate bănci şi nu s-a aflat niciodată cine s-a aflat în spatele acestor acţiuni. Ce aţi făcut astăzi a fost să furaţi viitorul ţării, al românilor. Am votat împotriva acestui proiect de lege”, a declarat în 2018 Eugen Tomac, președintele PMP.

Reamintim cititorilor că respectivele legi l-ar fi putut scăpa pe Liviu Dragnea și alți politicieni corupți de pușcărie pentru fapte de corupție. Între timp, după un scurt sejur alături de Călin Popescu Tăriceanu la ALDE, Mocanu a fost reprimit în PMP, ba chiar lăudat de Tomac și acum candidează, alături de cel puțin un infractor, Micleru, condamnat pentru proxenetism, plus mulți alți astfel de colegi din țară, pentru un nou mandat de deputat. Ce ușor uită lumea... de aceea suntem noi aici, să le reamintim oamenilor cine sunt cei care vor să ne conducă pentru încă patru ani.