IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Regele blaturilor și Doamna trădată, mințită și înșelată!!! Adrian Mocanu și Carmen Ichim, întâlniri politice de taină!!!

Așa cum am promis săptămâna trecută, venim cu prima parte a unor dezvăluiri care să facă lumină pentru unii în desfășurarea acțiunilor politice de la alegerile locale, când alții au fost trădați, mințiți și înșelați, nicidecum cei care s-au plâns de acest lucru.

Când PRO România a anunțat cooptarea Doamnei de Fier în staff-ul care să aducă partidului un scor redutabil la Alegerile Locale, părea cea mai fericită alegere a lui Felix Rache. Mai ales că Ichim Carmen, cum a apărut pe buletinul de vot, avea recomandări serioase de pe timpul cât a ocupat funcţia de prefect, şi părea să se bucure de sprijinul multor primari în funcţie din judeţ. Totul a fost însă doar o perdea de fum, rezultatul s-a văzut, nu are rost să mai discutăm, și odată cu rezultatul au apărut tot felul de informații îngrijorătoare la adresa sa. Confirmate de demisia ulterioară din partid, asta după ce, spun sursele noastre, s-a aflat despre niște întâlniri secrete, chiar înainte de alegerile locale cu nimeni altul decât cu regele blaturilor din politica buzoiană, traseist pe la mai multe partide în funcție de interes, nimeni altul decât deputatul Adrian Mocanu. Asta chiar când președintele Rache avea COVID și era în spital, iar doamna negocia deja o plecare cu, așa spun sursele, 40 de organizații locale. A fost vehiculată și o sumă de bani, 50 000 de euro spun unii pentru acest blat. În tot acest timp, ziaristul său de casă a primit și o înregistrare cu o ședință on line secretă a PSD, trădat de un primar care a dat linkul și parola de zoom, ca să poată fi accesată și din afară. Doar că înregistrarea cu pricina e mult mai complexă, și vizează aspecte nu tocmai ortodoxe vizavi de Doamna de Fier. Și pe când Carmen Ichim discuta de zor cu Mocanu, încă de prin luna august, același ziarist îl bălăcărea pe siturile sale, făcându-l în fel și chip. Înțelegerea cu Mocanu a picat, acesta și-a dat seama că nu poate face nici un blat și că toate promisiunile și asigurările primite nu au acoperire, iar Doamna și-a îndreptat atenția spre... PNL. Alt subiect asupra căruia nu insistăm acum, cu siguranță vom  reveni dacă va fi nevoie. Mai ales că informațiile spun despre Mocanu că încearcă acum tot felul de alianțe subterane, pentru că simte cum alegerile acestea nu vor mai trece PMP de  pragul electoral iar Băsescu nu mai are nici un iepuraș în mânecă. Iar orice vot dat partidului în cauză, dacă luăm în calcul aceste aspecte, e un vot pierdut. Iar cei cu funcții publice care fac politica PMP pe față, cum vom arăta zilele următoare, deși alta este fișa postului, s-ar putea vedea puși în situația să plece ca să nu fie dați afară din postura de înalți funcționari publici.