IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

LUNI vine NUCLEARA!!! Îi bate pe Vulpița și Viorel cu mult!!!

PNL, ai grijă să nu te ardă!!! Cum a ars și pe alții!!! Totul despre Famiglia care vrea să controleze politica buzoiană!!! Adevărul din spatele falsei imagini de oameni de bine, incoruptibili, care-ți spun că rămânem prieteni, dar în culise pregătesc chei pentru a te dărâma!!! Trocuri murdare pe care unii le-au acceptat, compromisuri care s-au făcut și ce s-a primit în schimb!!! Filmări și înregistrări, amenințări chiar,  tipice unui regim de mult apus!!!

După ce s-a simțit trădată și înșelată, că “sexul politic liber consimțit” cu PMP - (de vreo cincizeci de mii, atât s-a cerut pentru nimic, efectuat chiar în timpul mariajului cu PRO nu se pune, că PRO avea COVID și era puțin în spital) - și s-a folosit de un ziarist de scandal care acum e pregătit să toarne tot pentru prețul corect, ea și-a descoperit catena liberală din fier, cum era numită Doamna. Cu toate acestea, spun sursele noastre fără nici o legătură cu nici un serviciu secret... Doamne ce-mi place exprimarea asta, Doamna se teme. Și mai spun sursele noastre că și primarul care a trădat PSD și i-a dat linkul și parola din casă nu se simte prea bine și e gata să vorbească, 6 august fiind ziua Z în care aplicația ZOOM a fost accesată de servicii și ședința secretă a peeseedee n-a mai fost atât de secretă, ba chiar înregistrată cu adăugiri.

De fapt, totul e cine vorbește primul,  ca la un interogatoriu încrucișat, că e singurul care scapă ciufulit mai puțin și are parte de o înțelegere. Așa că nu  pierdeți luni, dezvăluiri incredibile despre dedesubturile politicii buzoiene, lucruri pe care nici măcar în filmele americane nu le-ați fi crezut posibile dar se întâmplă aici, în Românica la Buzău. Lucruri serioase,  dar și nițel can-can, să vedeți cum după ce n-a mai fost PRO, ca un puradel supărat, Doamna de Fier și-a luat și punga cu covrigi din dulap, de fapt o cutie cu niște expirați de la locale, și trei pastile de cafea. Și-o să vi le dăm luni de dimineață, pe www.opinialubisca.ro, că după amiază buzoienii se uită la Vulpița și Viorel, mutați recent la Focșănei, loc de pelerinaj pentru singurul neuron din capul unora care mai cred în Moș Crăciun. (Copiii sunt excluși, ei au dreptul să creadă!)