IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Cârdășia banilor pentru lucrări publice!? Primarul din Siriu a învățat repede cum merge treaba...

În zilele următoare, cel puțin până la alegeri, vom documenta puțin despre acitivitatea primarilor din comunele județului, nu cei aflați la al doilea, a treilea sau cine știe la al câtelea mandat, și care sunt profesori în materie, ci noii aleși pentru a vedea dacă au demarat măcar promisiunile din Campania Electorală. Și cum ne-a ajutat chiar el, prin postările de pe Facebook, coroborate cu alte informații, primul pe listă este tânărul primar din Siriu, Dragoș Voicu, căruia nici bine nu i s-a uscat cerneala pe hârtia de mandat validat, că a și trecut la treabă.

Probabil și-a făcut temele cu mult înainte, prevăzător, fiindcă a demonstrat că poate da clasă “bătrânilor” consacrați. Și a alocat, prin încredințare directă, lucrări de asfaltare a unui drum care nu ar fi fost o prioritate, unei firme din Rm. Sărat, ALCAROM, a lui Ovidiu Tronaru. Încredințarea s-a făcut, rețineți bine, după nici zece zile de mandat a primarului Dragoș Voicu. Ne-am interesat și noi, curioși de ce atâta grabă, și am aflat că drumul cu pricina era imperios necesar, dar nu comunității, ci chiar lui Tronaru, pentru că duce la pensiunea Hecaș Villas, care-i aparține și unde accesul se făcea mai greu.

Cu alte cuvinte, primarul și omul de afaceri râmnicean au găsit o modalitate simplă ca ultimul să nu bage mâna în buzunar, dar să-și realizeze interesul într-o cârdășie, a banilor spunem noi, care e bine de urmărit pe viitor. Fără a spune sau a știi dacă primul a avut vreun beneficiu de pe urma celerității cu care a aprobat proiectul, dar promitem să cercetăm subiectul care din punctul nostru de vedere nu e nici pe departe închis.