IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

De ce nu votez PMP!!! Partea a doua - traseişti şi penali!!!

În toată țara, așa cum au descoperit colegii din presa centrală, PMP este înțesat de oportuniști, traseiști și chiar penali, tolomacii lui Băsescu dorind cu orice preț încă un mandat călduț de parlamentar după 6 decembrie, care să le ofere bani mulți și imunitate la cei cu probleme în justiție. Iată doar câteva exemple, elocvente aș spune eu, care au determinat titlul de mai sus și hotărârea mea de a nu vota PMP.

Denunțătorul lui Năstase, candidat la PMP

În Arad, PMP l-a pus pe primul loc pe lista pentru Cameră pe șeful organizației, Florin Remețan, un traseist de calibru. Potrivit ziardearad.ro, Remețan a debutat în politică în anii 90 ca lider local al Partidului Socialist de unde s-a transferat la PSD, care l-a pus subprefect al județului. În 2004 a fost suspendat din funcție pentru că a participat la un miting electoral al social-democraților. Povestea de dragoste cu PSD s-a încheiat în 2012 pentru că Remețan strângea semnături pentru efemerul partid al lui Mircea Geoană, Pro Demo. Din 2014 este membru PMP.

În Argeș, PMP i-a pus pe primele locuri pe Cătălin Bulf (Camera Deputaților) și Florian Bichir (Senat). Numele   companiei  „Bulf Drilling” a fost menționat în raportul Volcker al unei comisii de anchetă a ONU din 2005 în care erau enumerate 270 de persoane fizice și companii care l-au ajutat pe Saddam Hussein să încalce embargoul impus asupra vânzărilor de petrol irakian. Cătălin Bulf a cumpărat țiței din Irak pe care apoi l-a revândut unei companii americane. În ce-l privește pe ziaristul Florian Bichir, acesta a postat pe contul de Facebook un selfie făcut în locuința sa, imagine în care se vede pe perete un portret al mareșalului Ion Antonescu, condamnat la moarte pentru crime de răzoi, precum deportarea evreilor în Transnistria și masacrul comis împotriva civililor din Odessa.

În Bacău, pe primul loc pentru Senat a fost pus omul de afaceri Sergiu Sechelariu, fratele fostului primar din Bacău, Dumitru Sechelariu. Dosarul Zambaccian în urma căruia fostul premier Adrian Năstase a ajuns la pușcărie a pornit de la Sergiu Sechelariu. Afirmația a fost făcută chiar de către fostul președinte Traian Băsescu, fondatorul PMP, în cadrul unei întâlniri avute în 2009 cu reprezentanți ai PSD care acuzau că dosarele lui Năstase sunt politice. „Aceste dosare au fost la mine și eu le-am avizat pentru începerea urmăririi penale și pot să vă spun ce era acolo, ca să vedeți cât sunt de politice. Era plângerea lui Sergiu Sechelariu că i-a dat șpagă lui Adrian Năstase. Era plângerea doamnei care a fost inspector la Inspectoratul în Construcții, care și ea spunea că pentru a fi numită a trebuit să facă nu știu ce”, spunea atunci Traian Băsescu. La 11 ani după acel moment, Sechelariu este coleg de partid cu fostul președinte, semn că Băsescu apreciază și trădarea și trădătorii. (sursa - fanatik.ro)

 

Cum e la Buzău? Lafel ca peste tot...

 

În plan local, din partea PMP vin să candideze, pe primele locuri la Senat și Camera Deputaților, doi traseiști notorii, Dorin Bădulescu, fost PNL, fost PMP, fost ALDE, acum din nou PMP dar cu o tentativă de a reveni la PNL, și Adrian Mocanu, fost PSD, fost PMP, fost ALDE și din nou PMP. Fără alte comentarii, cred că traseul lor politic spune tot despre acești oportuniști, care ar fi candidat probabil și de la  UDMR dacă ar fi avut certitudinea că vor obține un loc de parlamentar. De aceea nu votez PMP, și motive mai sunt, iar dacă e nevoie și cititorii o vor cere, voi reveni.