IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Consilierul Florescu ne dă dreptate, Toma este un mincinos toxic pentru Buzău!!!

Devastator noul atac al consilierului Florescu pe Facebook la adresa primarului Toma, scăzut sub 15 la sută în toate sondajele, și care ne dă nouă și puținilor rămași pe baricade dreptate în toate semnalele de alarmă pe care le-am tras până acum. Iată ce scrie acesta chiar din interiorul Hidrei:

Știrea începutului de an 2020: începand de la 1 ianuarie anul curent, tarifele de apă și canalizare au fost majorate în toate localitățile preluate de Compania de Apă! Fără anunțuri speciale, fără conferințe de gală, fără videoclipuri de promovare pe Facebook. Sunt majorări semnificative. Apa este mai scumpă cu 6% și serviciul de canalizare-epurare cu 30%! Fără să știe, buzoienii consumă acum servicii mult mai scumpe și vor simți diferența la următoarea factură.
Știe fiecare dintre buzoieni cât de mare a fost lupta primarului Toma Constantin de a înlocui conducerea de la Compania de Apă cu oamenii săi de casă. Ne aducem aminte cu toții cum promitea că vrea să preia Compania ca să poată să înjumătățească prețul apei.
Minciuna este evidentă, iar acest om care îi ia de proști pe buzoieni va plăti cu siguranță la alegerile care se apropie! Voi contribui cu toată energia de care dispun la acest obiectiv. Vă anunț că îndepărtarea acestui personaj toxic pentru Buzău a devenit scopul meu principal, modul în care aleg să îmi fac datoria față de comunitate.