IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Viitorul președinte al PSD a fost ales ieri la Buzău!

Confirmarea de ieri pe care a primit-o Marcel Ciolacu din partea colegilor PSD Buzău nu face decât să susțină teza lansată de noi în urmă cu ceva timp, de fapt am fost singurii la acea dată când lumea ne-a catalogat ca nebuni, că președintele Camerei Deputaților va fi în viitor și președintele PSD la nivel de țară. Și cu asta am spus totul despre politicianul în cauză, bine creionat de o colegă mai tânără, deputat și ea, Ionela Dobrică, imediat după finalizarea alegerilor de ieri în câteva cuvinte, pe care le vom cita în continuare:

Acum mulți ani când l-am cunoscut pe Marcel Ciolacu mi-a zis să îi spun pe nume, Marcel. Se pare că sunt oameni pe care funcțiile nu îi schimbă, pentru că după mulți ani la fel procedează cu toți cei din jurul lui, chiar dacă funcția pe care o ocupă este a treia în ierarhia constituțională.

Astăzi a fost ales, din nou, în funcția de președinte al PSD Buzau. Pentru că merită!

Am încredere în forța și capacitatea lui de a continua lucrurile bune începute la Buzău și de a-și folosi experiența pentru a schimba lucrurile în bine și la București. Domnule președinte, felicitări!
Puteți conta pe toată susținerea mea.