IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Fostul director al Companiei Aeroporturi București, buzoianul Bogdan Mîndrescu a schimbat barca?! De la PSD la PNL?!

Bogdan Mîndrescu, directorul Companiei Aeroporturi Bucureşti, a demisionat, din funcţie, informa la data respectivă  România TV. Decizia a venit după ce Corpul de Control al Premierului a descoperit nereguli grave în cadrul companiei.

În vârstă de 28 de ani, Mîndrescu a fost numit la conducerea companiei în aprilie 2017.  Corpul de control al premierului a descoperit o serie de nereguli la Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), care administrează cele două aeroporturi ale Capitalei, printre care lipsa investiţiilor, falsuri în înscrisuri şi remunerări ilegale, potrivit documentelor publicate de site-ul aviation-headlines.ro.

Controlul a avut loc la sediul CNAB din Otopeni, iar perioada verificată a fost 1 ianuarie 2013 – 15 octombrie 2017, potrivit documentelor publicate. Raportul a fost finalizat în 20 octombrie 2017.

Una dintre neregulile descoperite este cea legată de neactualizarea actului constitutiv al CNAB în conformitate cu Ordonanţa de Urgenţă din 2011 privind guvernanţa corporativă a companiilor publice. 

Totodată, din cei cinci membri numiţi în Consiliul de administraţie, doar Radu Merica a fost nominalizat pe lista scurtă a candidaţilor recomandaţi de consultant, deşi toate numirile ar fi trebuit să fie făcute pe baza selecţiei efectuate de către un expert independent.

În plus, la nivelul companiei nu există un regulament de organizare şi funcţionare a comitetelor consultative, aşa cum prevede legea, potrivit documentelor prezentate. Mai mult, la nivelul celor două comitete consultaive, nu au fost întocmite înscrisuri care să ateste activitatea desfăşurată.

Desigur  că  buzoianul a fost numit la conducerea Companiei cu sprijinul PSD, spun sursele noastre, mama sa fiind o cunoscută activistă a acestui partid care de fapt a și desemnat-o în Biroul Electoral Județean la Referendumul pentru Familie din partea... UDMR. Acum, spun sursele noastre, Bogdan Mîndrescu ar fi schimbat barca, și s-ar fi alăturat liberalilor, care poate nu știu de nereușitele sale ca director la numai 28 de ani într-o structură atât de complexă și vor să-i dea pe mână a funcție mult mai importantă. El a fost nominalizat, potrivit informațiilor noastre, și probabil va fi numit secretar de stat la Transporturi, deși sunt voci care spun că locul său e la Dezvoltare. Nu închidem încă subiectul, acestea sunt doar primele informații, încă mai săpăm iar zilele următoare vom veni cu alte dezvăluiri șoc.

Și ca să le facem unora ziua mai plăcută, mâine vom dezvălui ce vrea să facă PISTOL ca să ajungă din nou la ciolan ca Secretar General al PRIMĂRIEI BUZĂU, asta după ce a primit un răspuns negativ și categoric în ceea ce privește detașarea din partea forurilor de la București.