IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Preşedintele Victor Ponta a fost primit cu pâine şi sare la Râmnicu Sărat

Ieri, la Râmnicu Sărat, s-a consumat probabil cel mai important eveniment gazduit de filiala locală PRO România de la acest început de an,vizita preşedintelui Victor Ponta, care a fost întâmpinat cu pâine şi sare de către gazde. Aflat într-un turneu prin ţară, pe la cele mai importante organizaţii, Victor Ponta a poposit la Râmnic în jurul orei 14.00, însoţit de o parte din conducerea partidului, vicepreşedinţii Daniel Constantin şi Nicu Bănicioiu, secretarul general Ion Mocioalcă, secretarul excutiv  Costi Iacov, dar şi de Adrian Țuţuianu, toţi fiind plăcut surprinşi de numărul mare de participanţi la manifestare, având în vedere că era o zi de luni iar ora una nu tocmai propice unei întâlniri de partid.

S-au ţinut discursuri, în primul rând coordonatorul judeţean  Felix Rache, iniţiatorul acestei întâlniri alături de râmnicenii Costel Dimitriu(coordonatorul local), Ciprian Barbu,  dar şi buzoienii Viorel Ștefu, Viorel Dobre şi  Doru Muzgoci , alţi patru membri foarte importanţi ai grupării de la Buzău punând accent de testul pe care va trebui să-l dea partidul cu ocazia celor două rânduri de alegeri de anul acesta, europarlamentare şi prezidenţiale. După care a urmat cuvântul invitaţilor, atât preşedintele Victor Ponta, cât şi secretarul general Ion Mocioalcă punând accent pe rolul pe care va trebui să-l aibă organizaţia de la Buzău în cadrul acestor alegeri.

 Mai mult, cei doi şi-au exprimat convingerea că, la cum se prezintă lucrurile, buzoienii de la PRO România vor obţine un scor de două cifre la aceste alegeri, iar organizaţia va deveni una dintre cele mai puternice din ţară, vizita fiind şi o recunoaştere în acest sens. Ultimul care a luat cuvântul şi a avut doar aprecieri faţă de acţiunea la care au participat peste 400 de membri, majoritatea din Rm. Sărat şi localităţile limitrofe, dar şi din alte fiefuri ale judeţului, a fost Adrian Țuţuianu. Acesta,  la fel ca şi antevorbitorii săi, a avut doar cuvinte de laudă pentru organizatori şi s-a arătat dispus să ajute ori de câte ori va fi nevoie, graţie experienţei sale atât din perioada cât a ocupat un fotoliu de ministru, dar şi ca fost preşedinte al uneia dintre cele mai importante organizaţii din ţară a partidului de la guvernare, dezvăluind râmnicenilor că intră în familia PRO România.

De la Rm. Sărat, preşedintele Victor Ponta şi-a continuat periplul, cu destinaţia Bacău, unde era de asemenea aşteptat de membri PRO România de aici, urmând ca vizitele în Moldova să continue la Iaşi şi Piatra Neamţ.