IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Afacerea Tarlaua 33… Toma pregăteşte cel mai mare tun financiar din istoria buzoienilor!

Dacă unii dintre confraţii noştri, ăia care au rămas nemânjiţi de alesul vremelnic de la Primărie, (nu ca cei platiţi  pentru a-i lăuda faptele de vitejie şi pentru a abate atenţia de la adevăratele hoţii ale cetăţeanului Toma Constantin), se chinuie să devoaleze tot ce acesta a comis împotriva buzoienilor într-o jumătate de mandat, noi venim în premieră cu dezvăluiri despre ce are el de gând să facă, sursele noastre bine informare prezentându-ne argumente foarte credibile şi bine susţinute de anumite probe indubitabile. O astfel de afacere cu iz penal se pregăteşte acum în laboratoarele primăriei, sub directa îndrumare a lui Toma Constantin, un artizan al falimentelor şi preluărilor ostile în vederea distrugerii, şi ne-a fost prezentată chiar de oameni din interior care se tem de puşcărie şi probabil vor vorbi la prima descindere a mascaţilor.

Este vorba despre cel mai mare tun financiar probabil pe care Toma îl va da buzoienilor, sugestiv intitulat de noi Afacerea Tarlaua 33, după cum este prezentă în arhive suprafaţa de teren adiacentă imobilelor de pe Aleea Sporturilor, de cealalată parte a străzii şi  blocurilor, terenuri cunoscute şi ca ale sârbilor ce şi-au desfăşurat aici din timpuri foarte vechi activităţile agricole. Şi unde, după Revoluţie, foarte mulţi buzoieni, propietari de teren în zonă sau care au cumpărat de la sîrbi câte un loc de casă, şi-au ridicat locuinţe, pentru care plătesc la Primărie taxe şi impozite. Până anul acesta, când Poliţia Comunitară, la ordinul lui Toma Constantin, a început să-i bombardeze cu citaţii, somaţii şi amenzi pentru construcţiile în cauză, unele fără toate documentele ce-i drept, construcţii pe care cetăţeanul de la Primărie le vrea date jos, considerându-le ridicate abuziv şi fără autorizaţii, chiar dacă încasează la buget de pe urma lor. Doar că, multe dintre ele sunt mai vechi decât perioada prevăzută de lege pentru a fi ilegale şi demolabile, aşa că să vezi procese de daune în detrimentul Primăriei şi din acest motiv.

 Dar ce mai contează un proces în plus, oricum municipalitatea nu s-a confruntat niciodată cu valul de procese de acum, de când Toma ocupă vremelnic fotoliul din Palatul Comunal, procese pierdute în marea lor majoritate, pentru a-şi face pohta de dictator, cum este considerat de toţi subalternii. Pe terenul mai sus menţionat, el vrea să demareze un proiect megalomanic, denumit Iazul Morilor, proiect ce va costa comunitatea zeci, chiar sute de milioane de euro, bani pe care Primăria nu-i are. Asta dacă ne gândim la toate implicaţiile financiare ce rezultă din demararea acestuia, adică exproprieri şi plata de daune, plus procese care sigur vor exista, ca să nu mai vorbim de costurile propriu zise ale proiectului în sine.

Nimic nou, Toma va îngloda din nou buzoienii în datorii şi va face un împrumut, doar e specialist în credite neperformante, cu ghilimelele de rigoare, pentru a putea suporta costurile megalomaniei sale, dar şi a-şi atinge adevăratul scop, după cum spun sursele noastre. Care susţin că, în Tarlaua 33, pe numele fiicei cetăţeanului de la Primărie, s-ar afla o suprafaţă importantă de teren, pentru care ar dori să încaseze despăgubirile în urma exproprierii, despăgubiri deloc de neglijat dacă avem în vedere că terenul se află în intravilanul municipiului iar un metru pătrat în zonă poate costa şi  peste o sută de euro. Iar mâine, ca să nu vă ţinem prea mult în suspans, ridicăm un colţ de pe cutia cu dezvăluiri şi vă spunem că veţi putea citi despre o altă afacere cu iz penal, unde firma Hidro Salt B92, firmă condusă de un fost securist ocupă un loc important în economia faptelor.