IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Primarul Constantin Toma "atrage" rechinii imobiliari!!!

"Primarul Buzăului alege să dea bani la rechinii imobiliari din Belgia, în loc să facă locuinţe pentru tineri prin programele statului român. Aşa se fac strategiile de dezvoltare din biroul de primar, pentru “Buzăul cu covrigi în coadă”.

ATENŢIE! … din cauza “LIPSEI SOLICITĂRILOR DIN PARTEA PRIMĂRIEI MUNICIPIULUI BUZĂU” (vezi foto 1), ANL NU va construi locuinţe pentru tineri la Buzău.

Pare incredibil. Ştiu! Dar e adevărat!

Avem dovadă scrisă negru pe alb conform unui răspuns primit de un tânăr buzoian care şi-ar fi dorit să-şi cumpere o casă prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe şi care a adresat instituţiei o întrebare referitoare la viitoarele construcţii de acest tip, în municipiul Buzău.

Răspunsul a venit ca o lovitură în moalele capului pentru tânărul care îşi doreşte să-şi întemeieze o familie şi vrea să rămână să locuiască în Buzău.

De ce NU VREA PRIMARUL TOMA locuinţe pentru tineri prin ANL? Pentru că primarul PSD are pe “trăgaci” o combinaţie cu un dezvoltator imobiliar din Belgia. De altfel, chiar domnia sa recunoaşte cum într-o zi s-a trezit în biroul de la primăria Buzău cu un mare om de afaceri gata pregătit să facă locuinţe la preţuri accesibile pentru buzoieni.

De parcă noi am fi atât de proşti, încât am putea crede o asemenea bazaconie. Adică noi buzoienii ar trebui să-l credem pe primar când ne spune că un mare dezvoltator de la Anvers a venit la Buzău şi vrea să facă o mare investiţie de dragul avântului economic al urbei? Păi, dacă ar fi fost aşa, astăzi, am fi asistat cel puţin la 1 live, 20 de poze pe facebook, 2 conferinţe de presă şi o nominalizare la premiul Pulitzer pentru cel mai bun primar al tuturor timpurilor grele.

În fine, până să se mai “zbată” de bucurie primarul PSD-ist printre premii internaţionale despre care spune că le tot câştigă datorită perfomanţei administrative şi până când cine ştie ce alte confetti ne mai aruncă în ochi, ţin să-l anunţ că, săptămâna trecută, Guvernul României a aprobat o ordonanţă de urgenţă pentru echilibrarea preţului locuinţelor construite prin ANL, astfel încât, în ciuda costurilor de construcţie tot mai mari din ultimii ani, aceste locuinţe să rămână la preţuri accesibile pentru tinerii de până în 35 de ani.

Aşadar, îi transmit domnului primar de la PSD să ne mai lase cu poveştile nemuritoare şi să se apuce de treabă pentru că locuinţele pentru tineri despre care, însuşi domnia sa spune că sunt necesare la Buzău, pot fi construite printr-un program de stat accesibil, coordonat prin ANL.

Aşadar, dle Toma, lasaţi-ne cu fatasmagoriile despre referendum, unirea cu Ţinţeştiul şi investitori belgieni şi solicitaţi locuinţe pentru tineri aşa cum fac aproape toţi primarii din ţara asta, care nu au norocul să le bată-n poartă belgianul cu covrigi în coadă.", scrie deputatul PNL Gabriel Avramescu pe pagina sa de facebook.