IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Cine-a pus Cârciuma-n drum...

Inaugurăm astăzi, de aceea o anunţăm chiar pe deschidere, o rubrică nouă în cadrul proiectului nostru, un altfel de top al cârciumilor din Buzău, nu doar cu impresii despre haleală, servire şi locaţie, unde vom da note de la unu la cinci. În scurtele noastre descrieri, câte una pe săptămână, pentru că bugetul limitat nu ne permite mai multe documentări de gen, vom analiza şi impactul politic sau chiar jocurile de culise care au loc aici. Iar acolo unde cârciuma nu posedă astfel de facilităţi, pentru că şi cetăţeanul e foarte important, vom da discuţiile cu oamenii simpli dar bine informaţi, care de multe ori deţin adevărul esenţial după un pahar de întăritor şi spun lucrurilor pe nume. Avem astăzi şi un subiect, asupra căruia vom reveni, pentru că nu dăm decât puţin din casă, adică un scurt exemplu de cum  va fi.

 

Taverna Buzoiană şi poporul

Amplasată în apropierea Pieţei Gorbaciov, este locul de întâlnire al mai multor partide, în special de stânga, dar deţine şi un record, este singurul restaurant din Buzău unde a petrecut o noapte întreagă Dan Diaconescu. Acolo, poporul s-a întâlnit la ziua de naştere a preşedintelui PPDD Buzău şi a petrecut pe cinste, deşi în mijlocul oaspeţilor, la un moment dat, şi-a făcut apariţia şi singurul deputat auto din politica românească, fugit la PC după ce Varanul i-a dat câteva limbi catifelate pe la urechi.

Tot aici, mi-aduc aminte, am mâncat într-o zi o pastramă de berbecuţ cu ceapă şi salată de varză murată, cam piperată dar doar la preţ, deşi acest lucru nu are prea multă importanţă fiindcă nu am plătit eu. Pentru că a fost puţin cam arsă, ospătarul avea un deget ascuns sub frigăruie, iar farfuria nu mi-a fost aşezată cu gingăşie în faţă, dar pentru că am aflat multe, fiindcă aici nu poţi să ţii un secret, şi pentru a fi buni la prima noastră recenzie de acest gen, Taverna Buzoiană primeşte un trei cu felicitări. Ea are mari şanse să crească, dacă data viitoare când vom veni sub acoperire vom observa că lucrurile s-au îmbunătăţit.