IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Tadici confirmă spusele liderului PNL: “Handbalul a ajuns concurs între primării, cine dă salarii mai mari!”

După ce a învins Dunărea Brăila, 29-28, în etapa a 18-a a Ligii Naționale, Gheorghe Tadici trage un semnal de alarmă: ”E inadmisibil să ne batem joc de banii publici!” HC Zalău, echipa antrenată de Gheorghe Tadici, a reușit joi, la Bistrița, surpriza etapei a 18-a în Liga Florilor. Ardelencele au învins cu 29-28 pe Dunărea Brăila, echipă care a ajuns până în "sferturile" EHF European League în acest sezon. Fostul selecționer al României nu era însă deloc entuziasmat după meci. Din contră, a ridicat o problemă controversată în handbalul românesc, cea a salariilor și a jucătoarelor străine.

Iar spusele marelui antrenor nu sunt altceva decât un ecou al unei intervenții a deputatului liberal Gabriel Avramescu într-o conferință de presă, cînd a discutat despre Bugetul Primăriei Buzău, iar la capitolul alocări pentru sport a afirmat că sumele sunt exagerate. De asemenea, liderul PNL Buzău a atacat și el problema salariilor prea mari pentru jucătoarele străine, și a pledat în favoarea promovării unor sportivi locali de valoare, de care Buzăul nu duce lipsă. Și nu a fost vorba despre banii alocați doar pentru handbal, ci pentru întreg calupul de echipe abonate la banul public, și aici ne referim și la Gloria Buzău, de departe cea mai finanțată în toți acești ani.

"Trebuie să facem o scrisoare deschisă către autorități, cele care se ocupă de banii publici. Ar trebui să se înțeleagă că din banul public al comunităților, unele dintre ele modeste, nu se poate face explozia de salarii. Să dai la jucătoare străine salarii de 10-12 mii de euro, e halucinant. Jucătoarele românce nu pot să aibă aceste sume. Nu e vorba de CSM București, ei doar au lansat această modă", a declarat Tadici. Afirmație cu care liberalul Avramescu este în concordanță și la care anchiesează, militând pentru găsirea de soluții alternative care să promoveze sportul și sportivii dar să nu sărăcească și să pună presiune pe bugetele locale, unele la limita subzistenței.