IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Senatorul liberal Vlad Pufu: „Taxele și impozitele buzoienilor au fost mărite ilegal!!!” Toma, dă banii înapoi!!!

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă la sediul PNL, am înregistrat,  după foarte multă vreme, o luare justă de poziție față de ilegalitățile primarului Toma, care sunt certificate prin  hotărâri de CLM  de către o majoritate care nu are curaj să sufle în fața edilului ales de foarte puțini buzoieni.

Senatorul Vlad Pufu a declarat că, după o cercetare aprofundată,  a descoperit că hotărârea de Consiliu care majorează în unele cazuri chiar și cu cinci sute la sută taxele și impozitele locale este total ilegală.

Pentru revenirea la normalitate, senatorul liberal a solicitat public prefectului să nu acorde avizul de legalitate și să o retrimită spre dezbatere și o nouă adoptare, realistă și în concordanță cu realitățile din teren, pentru că nu poți compara Buzăul cu Brașov sau Cluj și e lesne de înțeles de ce.

Din punct de vedere politic, senatorul Pufu a făcut referire și la un dublu limbaj al președintelui PSD Marcel Ciolacu, în sensul că una spune la centru, unde plânge pe umărul nevoiașilor, și alta fac subordonații săi politici, recte primarul Toma în plan local, și-i cere tot public să se delimiteze în acest sens.

Iar dacă până acum la Buzău opoziția s-a făcut doar de dragul opoziției, cum a spus politicianul liberal, acest lucru se va  schimba pentru următorii patru ani. Și vom avea o lupta adevărată cu ilegalitățile din administrația publică locală, chiar cu goarne în fața primăriei în care să sufle activul de partid dacă va fi cazul.