IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Jos labele de pe Despescu, secretară de doi lei!

Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să afirm răspicat că  secretara asta, ajunsă ministru de interne după ce a lua masa pe sub birouri pe la mai marii PSD, unii spun că însuși Dragnea i-ar fi dat cu fixativ în păr, e proastă rău. Las  la o parte felul în care se exprimă, agramat și folosind sintagma decât, un patent al PSD de altfel, și văd lucrurile obiectiv.

Să ceri demiterea lui Bogdan Despescu de la comanda Poliției Române pentru că un dezaxat din mulțimea de 50 000 de organe a fost acoperit de șefi în practicile sale nefirești și pentru care la arabi i s-ar fi luat gâtul, nu face decât să demonstreze cât de proastă e, și eu am folosit corect cuvântul în cauză. Fără a fii vreun admirator al comisarului, chiar l-am criticat de câteva ori pe vremea când lucra la Buzău, nu pot să nu observ că după ce a preluat el șefia oamenilor în uniformă sau civili, depinde de serviciu, s-au înregistrat destule reușite pentru care ar trebui nominalizat. Nu să vii și să-l faci praf, cum a făcut aseară trioul de scursuri de la Antena 3, Gâdea, Badea și Ciuvică, niște maimuțe care i-ar fi dat și limbi ministresei dacă li s-ar fi comandat.

E unul dintre puținii polițiști români cu coloană vertebrală școlit de FBI, iar ăștia nu i-au toți pedofilii să-i înveăe meserie, și timpul a demontrat că schimbările de care a avut parte, toate politice, nu l-au abătut de la drum, ca pe alții care au făcut sluj la potentații zilei pentru a ajunge pe funcții. Avansările sale s-au făcut pe merit, așa că-i spun vacii agramate, ajunsă din scaunul de secretară ministru, jos labele de pe Bogdan Despescu, și sper ca premierul să nu pice în capcană și să-l demită cum vrea panarama, ci s-o restructureze pe ea, că mai sunt destule birouri sub care să stea pentru o nouă avansare.