IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Dreptatea lui Băsescu

            A avut dreptate preşedintele când a spus că şcoala românească nu scoate decât tâmpiţi, iar acest lucru s-a văzut ieri, că doar despre asta s-a vorbit toată după-amiaza. Nişte cadre didactice, profesori de înaltă clasă, sau cel puţin aşa ar fi trebuit să fie, puşi să supravegheze examenul de Balaureat, au vândut rezolvarea subiectelor ca ultimul precupeţ dintr-o piaţă de cartier, fiind săltaţi de poliţişti şi plimbaţi la declaraţii cu autocarul din dotare.

De parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, tot felul de oficiali deranjaţi de reporteri, au adoptat poziţia struţului, deşi îi averitzăm că la puşcărie aplecatul cu capul în nisip e foarte periculos, şi au spus că mai întâi trebuie să fie văzute acuzaţiile.

            Treaba era simplă, şi aici nu iau apărarea dascălilor, nici nu acuz sistemul, din cauza salariilor de mizerie, ei au pus botu la bani, şi din păcate au fost prinşi şi aduşi în piaţa publică pentru a fi omorâţi cu pietre. Acest lucru se întâmplă în toată ţara, şpagă în învăţământ nu e o utopie, doar că unii sunt mai vigilenţi şi scapă. Au greşit, să plătească, dar umplerea puşcăriei cu nişte amărâţi nu rezolvă situaţia, dragi guvernanţi, şi de aceea avem atâţia tâmpiţi cu acte de studii care ne râd în nas, ba unii chiar ajung şi parlamentari.

            Şi poate că nu se făcea atâta caz, dacă întâmplarea cu pricina nu avea loc tocmai la Liceul Bolintineanu unde directoarea, puţin cam curvă spun eu, nu era implicată în 2003 în alt scandal de pomină, când la o agapă, nu numai că s-a lăsat atinsă scârbos de cei pe care-i învăţa tainele cunoaşterii, ci chiar a trecut la fapte şi i-a dezbrăcat personal pe unii. Probabil că orgasmul a fost maxim, fetei îi plăceau crudităţile, mai ales că recompensa a fost pe măsură. În timp ce, în altă ţară civilizată, ar fi fost aruncată ca un iaurt stricat în secunda doi, ea a mai rămas pe funcţie încă zece ani, şi poate ar fi rămas în continuare să dezbrace elevi, dacă nu era scandalul profesorilor corupţi.

            Nu-i aşa că a avut dreptate Băsescu? Că pentru mecanici auto şi chelneri nu-ţi trebuie prea multă şcoală, spun eu...