IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Și la anul care vine...

În urmă cu vreo doi ani, pe când făceam Taraba cu Ziare la Al Jazeera de Buzău, și când încă Ion Vasile nu se hotărâse să vândă altui ciocoi, de Anul Nou le-am compus majorității oamenilor care au un cuvânt de spus în urbe un Plugușor de toată frumusețea.

 M-am gândit să fac și acum la fel, poate chiar o s-o fac, dar asta în ziua de mare sărbătoare, pentru că aștept inspirația, care nu-ți vine de fiecare dată atunci când te uiți în oglindă și-ți spui că viitorul va fi altfel.

Până atunci însă, fiindcă doar mâine nu-i Crăciunul, simt nevoia să mă odihnesc, ca fiecare dintre voi, să las scrisul în cui, și să nu mai postez nimic. Poate chiar până la Sfântul Ion, când lumea bugetară sau bugetată în unele cazuri, revine la muncă cu forțe proaspete. Așa că, Plugușor va fi sau nu, încă nu m-am hotărât, dar până ne vom revedea iar în mediul virtual, asta dacă nu cade Guvernul sau nu-l leagă pe un anume parlamentar buzoian, doar urări de bine, sănătate, fericire și simplu, LA MULȚI ANI!