IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Mesaj pentru panarame!

În ultima vreme, tot mai multe rapandule ne înjură pe la colţuri, curve politice şi nu numai, care nu au curaj să ne înfrunte pe faţă, dovadă că ceea ce scriem e purul adevăr şi deranjează tare de tot. De cealaltă parte, numărul celor care ne citesc zilnic a început să crească, semn că există oameni de bine, sătui de minciunile de zi cu zi ale politicienilor şi gata să ne ofere o mână de ajutor. Le mulţumim deci, celor peste 5.000 de persoane care au accesat cel puţin o dată site-ul nostru, şi sperăm ca până la viitoarele alegeri numărul lor să crească de câteva ori, astfel încât să ne putem baza pe votul lor atunci când ne vom exprima dorinţa să schimbăm ceva în bine.

Pentru ceilalţi, asupra cărora tăvălugul nostru şi-a făcut efectul scontat, avem un singur mesaj. Începând de astăzi, când ştergem totul cu buretele, după modelul iertăm dar nu uităm, nu mai vrem să auzim de cutare sau cutare că iar a zis că se pişă pe noi, aviz Nicoleta ca să dau un exemplu, sau alte asemenea. Că facem rău de tot şi crizele lui Vadim, de lături aruncate în spaţiul public, vor părea poeme de dragoste pe lângă ce le-am pregătit noi.

Dacă aveţi argumente care să demonstreze contrariul, vă aşteptăm să ne batem bărbăteşte şi pe faţă. Dacă nu, tăceţi dracului din gură, că poate ne plictisim, şi după câteva zile de dezvăluiri vă lăsăm în pace. Dar nu ne mai provocaţi, că e nasol rău de tot şi am demonstrat în decursul timpului că scriem mult mai bine atunci când avem nervi. Iar asta nu e o ameninţare, ci o promisiune! Aşa să ne ajute Dumnezeu!