IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Salvaţi-i cu forţa

Dacă nu vor, să le dăm vreo doi pumni în gură, dar să-i salvăm de imperialiştii care vor să ne ia aurul, în loc să-l dăm noi la ţiganii noştri care ne aduc voturi de fiecare dată când e nevoie de ei. Cam aşa s-ar putea traduce ce se întâmplă la Bucureşti, unde oameni care nici nu ştiu pe hartă unde vine Roşia Montana, ca să nu mai vorbim că n-au ajuns niciodată prin acele locuri, manifestă pentru  alungarea Gold Corporation din ţară.

Adică firma care a reușit să scoată din anonimat localitatea, să revigoreze economia locală, şi care vrea să exploateze aurul din zonă cu mijloace moderne şi fără pericol, după cum a şi demonstrat până acum.

În frunte că băiatul ăla slinos de Remus Cernea, care a stat până mai ieri cu părinţii, şi care are o ciudată atracţie pentru cur...cubeu, dovadă că a militat în sprijinul drepturilor celor care se iubesc pe la spate, bucureştenii, fără să le-o ceară nimeni, vor să salveze Roşia Montana. Cu pancarde bine confecţionate, semn că adunarea a fost una spontană bine organizată, ei ocupă Piaţa Universităţii în fiecare seară, când plouă intră la metrou, şi ca la comandă  cer demisia Guvernului.Un Executiv condus de Victor Viorel Ponta, care în calitate de prim-ministru a dat acceptul pentru exploatarea cu pricina, dar care va vota, în calitate de parlamentar, împotriva ei. Să moară el, că eu nu cred...

Nu prea ştiu cum vine asta, e greu pentru orice om normal să-şi explice, dar nu înţeleg de unde atâta grijă pentru ceva firesc, care ar spori bogăţiile ţării şi ar mai da de muncă, din milionul ăla de locuri promis de USL, câtorva mii de oameni uitaţi de aleşi. Mai mult, de ce atâta înverşunare să-i alunge pe imperialişti, când localnicii, toţi cei prezenţi la televizor, au fost de acord că venirea Gold Corporation la Roşia Montana a fost cel mai bun lucru care li s-a întâmplat în ultimii 23 de ani. Şi că investiţiile de până acum au schimbat faţa locului, în iazuri creşte din nou peşte, şi firul ierbii a apărut din nou pe câmp.

Explicaţia poate fi una simplă, când se cheltuie atâţia bani pentru reclamă, întotdeauna există cineva care se opune, dispus să plătească tot atât, poate şi mai mult, ca tu să dai cu oiştea în gard. Sunt sigur că aşa se întâmplă şi acum, mai rămâne de văzut dacă protestele se vor extinde, deşi noi nu suntem turci, iar când se vor termina banii, Piaţa se va goli cu siguranţă, că nimeni nu mai strigă pe degeaba şi cu burta goală. Un singur regret am, că nu l-am văzut şi pe Avrămuţ, medaliatul lui Crin Antonescu, cu barba sa de dac fluturând mai ceva ca steagul imens scos de la naftalină la orice manifestaţie cu iz politic şi bani pe măsură. Dar timpul nu e trecut, aşa că aştept.

PS – Probabil că dacă era Campanie Electorală, Crin îşi punea casca şi intra în greva foamei alături de zăvorâţii din subteran, nu-i trata cu superioritate şi dezgust, spunând că refuză negocierile la gura Minei. Dar nu mai e mult, şi-o vom vedea şi pe asta, că USL cu siguranţă va avea alt candidat la Cotroceni.