IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Să-i căsăpim pe unde-i prindem

Unde se afla Briggite Bardot? Unde era fasolea asta bătrînă, care strică orice ciorbă de bun simţ doar prin simpla ei prezenţă, atunci când mai multe javre fără stăpân, dar hrănite de toate babele care n-au avut parte de nepoţi în viaţă, ucideau un copilaş nevinovat şi mutilau un altul?

Unde erau sticliştii de toată ziua, sau noaptea, mă rog, fostul parlamentar Marius Marinescu Bideu, libidinosul Codrin Ştefănescu, europarlamentarul justiţiar Vadim Nebunu, sau chiar scofâlcita de Paula Iacob pe care moartea n-o găseşte niciodată acasă fiindcă umblă de la o televiziune la alta, atunci când, pentru ultima dată, la doar patru ani, copilaşul s-a zbătut agonic în timp ce fiara se lingea cu plăcere pe bot? Unde erau şi jurnaliştii de la Libertatea, cei mai jegoşi dintre toţi, care au sporit tirajul cu poza colţilor plini de sânge nevinovat de ieri de pe copertă? Şi nu în ultimul rând, unde erau cei care, prin fişa postului, ar trebui să ne dea impresia de siguranţă, curăţind de pe străzi această mizerie întâlnită doar în România?

Toţi aceştia au ieşit după, într-un exerciţiu de imagine, vorbind, culmea tupeului, despre inocenţa bietelor patrupede, lăsate de izbelişte şi care au ajuns să atace oameni tocmai pentru că oamenii nu le-au oferit căldura unui cămin. Poate a unui cămin de canal, peste care să se toarne ciment după ce vor fi înghesuiţi acolo cât mai mulţi, şi pentru a fi siguri de rezultat, se vor vărsa peste ei şi câteva găleţi cu acid.

Nu poţi fi atât de cretin să nu vezi că oamenii în cauză, jegoşii ăia enumeraţi mai sus, nu urmăresc decât să-şi facă imagine chiar şi pe cadavre. Pentru că, în orice ţară civilizată, un astfel de eveniment ar fi dezlănţuit o furtună grea, urmată de demisii în lanţ. Doar la noi, tăietorul în carne vie Sorin Oprescu, între două autostrăzi suspendate, a spus că vina nu e a Primăriei, pentru că javrele au atacat pe un teren privat. Şi plin de aroganţă, a completat că lipsa unor piese din gard, pe unde au intrat copiii să se joace, a provocat incidentul.

Dar tu ce mama Dracu eşti, cu armata din subordine, dacă nu reuşeşti să aduni nişte câini de pe stradă, nu să-i omori, să le faci adăposturi, astfel încât să putem merge liniştiţi, nu uitându-ne cu teamă după colţ. Şi în loc să cheltui miliarde pentru planuri fantasmagorice de autostrăzi în aer, noi nu suntem în stare să le facem nici pe alea pe pâmânt, să te ocupi puţin şi de problema în cauză, că acuşi vin alegerile, şi iar promiţi că într-un an vei rezolva problema câinilor vagabonzi. Şi aşa s-ar putea întâmpla în toată ţara, că slavă Domnului, avem destule javre cu două picioare ca să mai suportăm şi câinii, nici nu ştiu dacă mai trăieşte, Briggitei cea cu blănuri sintetice.  Aşa că îndemnul meu e cinic dar realist, să-i căsăpim pe unde-i prindem.