IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Doar câteva precizări

            Citesc zilele trecute pe on line că opinialubisca.ro, scris incorect, ci i din a, ar fi a omului de afaceri Dumitru Dobrică, un adevărat mogul dacă luăm în consideraţie că mai are şi newsbuzău şi ziarul strada, iar la un moment dat se vorbea că luase la pachet de la Ion Vasile un radio şi o televiziune, când de fapt altcineva din PSD intrase în combinaţia respectivă. Ziaristul, care se dă vechi în branşă, un fel de mama răniţilor, se poziţionează de partea primarului Boşcodeală, inventând coaliţii şi implicându-ne şi pe noi în jocurile murdare din spatele oricărui partid mare şi cu multe interese contradictorii.

            N-o să neg că-l cunosc pe Dobrică, ar fi culmea, într-un oraş aşa mic, unde nu poţi da o băşină fără să te afle tot satul, să spui că nu ştii pe cineva, chiar şi din auzite. Dar îi cunosc pe mulţi alţii, cu unii am avut relaţii contractuale, unele fără a fi intabulate de o hârtie scrisă, de alţii am combătut, la unii chiar am lucrat pe bune. Să spui însă că ziarul meu on line, mic aşa cum este el şi deschis tocmai pentru a nu mai lăsa loc la interpretări şi a se spune că fac anumite jocuri fără a-mi asuma semnătura e o mare mizerie, de aceea nu pot să tac. Pentru că, ce-i supără pe şacali e că noi atacăm fără a ne face lista cu persoane intangibile înainte, spunem despre toţi, dacă au greşit să plătească.

Probabil că vom spune şi de Dobrică, şi de alţii, atunci când va fi cazul, dar vreau să fac o precizare foarte importantă, ca să înţeleagă şi cei obişnuiţi să vadă sclavi peste tot, doar fiindcă aşa au ei.  Învăţaţi-vă să vi se plătească cu aceeaşi monedă. Dacă voi îl daţi pe X în primire că merge la curve, fiţi înainte de asta familişti convinşi şi nu mai apelaţi la viagra. Dacă spuneţi că Y a  furat, asiguraţi-vă că toţi banii pe care-i aveţi în conturi sunt obţinuţi din muncă cinstită, nu căpuşând societăţile pe care le conduceţi. Şi dacă vedeţi peste tot scenarii şi coaliţii, la ceas de seară, nu procedaţi la fel, ci ieşiţi cu pieptul înainte la război, fără a vă ascunde în spatele unor publicaţii cu adevărat aservite.

De aceea, o spun pentru ultima dată, această publicaţie on line nu este a nimănui, decât a cetăţeanului care ne citeşte şi a mea, umilul său servitor, cel care nu voi da niciodată înapoi în a-mi exprima punctul de vedere. Deoarece am convingerea că glasul meu va fi auzit, mai ales că în timp m-am butut, redacţional vorbind, cu oameni importanţi şi pe unii i-am cam făcut să vorbească singuri, aşa că nu văd de ce să tac tocmai acum. Şi ştiu multe, credeţi-mă, aşa că e doar o chestiune de timp până mă voi enerva tare de tot şi voi spune mult mai multe.