IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

De la Petre Apostol la Costin Tănăsescu

Înainte de a-mi face propria jucărie, această Opinie a lu’ Bîscă, în spatele căreia nu stă nimeni şi nici nu va sta vreodată, am fost de multe ori acuzat că fac tot felul de interese şi jocuri de culise, că n-aş semna pe unde scriu şi m-aş folosi de anonimitatea unor site-uri locale pentru a bălăcări în stânga şi-n dreapta, culmea, uneori tocmai de unii care procedează la fel şi pe care nu i-am judecat niciodată lăsându-i să-şi ducă singuri crucea. În viaţă, fiecare îşi alege drumul, iar eu mi l-am ales, şi oricât de mult am regretat ulterior, am mers pe el conştient că va veni şi clipa efemeră cu soare, sau mai pe româneşte spus, momentul în care urmează să fiu judecat pentru ce am încercat să fac bine în viaţă.

Poate tocmai de aceea, în sensul de a nu mai exista dubii, am ales acest nume pentru ziarul meu on line, astfel încât omul să nu facă speculaţii şi să ştie pe cine să înjure, sau să laude, în funcţie de care parte a baricadei este atunci când citeşte ceea ce scriu. Îmi asum astfel vina de a încerca să nu ascund adevărul, să spun întotdeauna ce gândesc, şi am început să mă enervez atunci când unii, de pe la PSD în special, mari şmecheri de conjunctură dar pe care nu dau doi bani, lipsa lor de cultură fiind una evidentă chiar şi atunci când tac din gură, continuă să-mi aducă acuzaţii nefondate, doar că stilul meu seamănă uneori cu al altor colegi de presă scrisă. Că doar pe acele site-uri anonime nu scriu precupeţele din piaţă.

Brieteni, cum ar spune Omar Hayssam, singurele materiale pe care mi le asum şi semnez sunt cele de pe Opinia lu’ Bîscă punct ro. N-am treabă şi nu semnez Petre Apostol sub o voce care se vrea a Buzăului, nu scriu nici în noua faţă a Gazetei Poporului, care mai nou şi-a schimbat culoarea de la mov la roşu şi unde nu semnează nimeni nici un material. Şi nici altundeva, unde dacă bine vă amintiţi, sau dacă nu aţi ştiut vă spun eu, eram catalogat drept cel mai şpăgar ziarist din Buzău, alături de alt coleg de breaslă care era cel mai corupt, mai ales că, pentru a nu lăsa loc la tot felul de interpretări am evitat să-mi beau cafeaua pe Bulevard.

Aşa că, o spun pentru ultima dată, mă doare-n cur de ce crede unul sau altul dintre băieţii ăştia care nu ştiu cum îi cheamă cu buletinul în mână dar îşi dau aere de mari cunoscători. Mă doare-n cur până la indiferenţă şi de bârfele lor atunci când vine vorba despre mine şi despre banii pe care i-am luat ca să scriu un subiect sau altul, pentru că eu ştiu că nu e aşa.  Dar de fiecare dată, şi asta e o promisiune fermă, când voi fi acuzat că am făcut ceva ce nu poartă semnătura lu’ mandea, o să-i desfiinţez pe jegoşi, cu subiect şi predicat, iar atunci când voi termina cu ei, alţii se vor gândi de mai multe ori înainte de a mă vorbi pe la spate.