IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Declaraţie de dragoste

Aseară mi-am dat seama că de un adevăr fundamental pe care nu mai pot să-l neg. Toată ura mea de până acum, toate caracterizările de genul “femeia bărbat bine”, sau “ciocănitoare răvăşită cu voce care te roade pe creier” n-au fost decât negarea acestei realităţi de care astăzi nu mă mai tem. De aceea vin în faţa voastră, a cititorilor, şi declar sus şi tare că “o iubesc pe Dana Grecu”.

Nu pentru că e femeie, nu pentru cum n-arată, nu pentru vocea sa sau pentru lipsa de inteligenţă compensată de nesimţire, ci pentru întrebarea pusă unui mincinos şi oportunist notoriu. Un oportunist care se dă mare social democrat şi are explicaţii la tot ce se întâmplă rău în ţara asta, explicaţii din care invariabil nu lipseşte Traian Băsescu.

Cu subiect şi predicat, cea mai nouă iubire a vieţii mele l-a somat, am crezut la un moment dat că-i va trage şi-o palmă, pe Codrin Ştefănescu, libidinosul ăsta care s-a dus după ciolan indiferent de noroiul din care a trebuit să-l ridice pentru a se hrăni, să spună de ce pesediştii şi-au pus toate rudele pe funcţii de conducere. Naşul lu’ finu, finu lu’naşu, nepoţii, verii, unchii şi mătuşile, toţi au fost propulsaţi, în timp ce competenţii au ajuns pe listele de disponibilizări. Fără să-i tresare nici un muşchi pe faţă, jegosul ăsta de Ştefănescu a spus că “acest lucru nu s-a întâmpat la noi, ci la ei, la PDL”, şi a ţinut-o pe-a lui chiar şi atunci când Dana, cred că pot să-i spun aşa după declaraţia de mai sus, e ca-n filmul Liceenii, l-a dat exemplu pe Victor Ponta, care şi-a pus verişorul la Justiţie.

Şi la Buzău se întâmplă la fel, o recunosc, chiar dacă numai pe la colţuri, chiar pesedişti de frunte, nu dau nume că şi-aşa am destui duşmani. De aceea revin cu ce am spus şi ieri, când nu făceam apologia Mişcării Populare, cum greşit au înţeles unii, şi întreb ce se va întâmpla când îşi vor da seama că după ce au jupuit oaia, nu au tuns-o ca în manual pentru a avea şi mâine ce fura, îşi vor da seama că nu-i mai creşte lână?! Fiindcă orice s-ar spune, dacă o jupuia PDL înainte, finu’ lu naşu şi naşu lu finu’ ar fi trebuit să-i cumpere perucă ca să mimeze şi ei că au o ocupaţie.