IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Mărul Albei ca Zăpada

Dacă până acum doar s-a vorbit pe la colţuri despre noul partid prezidenţial, iar Elena Udrea a încercat să fure startul şi să-l anunţe cu o zi înainte, de ieri e oficial, Mişcarea Populară o va susţine pe Eba la Europarlamentare. Condus de un basarabean cu mare trecere până nu demult printre pedelişti, acum hulit de aceştia şi considerat trădător, noul partid de dreapta, deşi e un nonsens să fii de dreapta şi să te numeşti mişcare populară, se vrea o alternativă la coruptul fost partid de guvernământ. Şi chiar are şanse reale, spun eu, în conjunctura socială, politică şi economică actuală, şi am să vă spun şi de ce.

Până mai ieri, şi o mătură, dacă purta sigla USL, ar fi fost pusă în capul mesei şi considerată salvatoarea naţiei. Între timp însă, după ce mătura a început să guste din ciolan, lucrurile s-au mai schimbat puţin, şi dacă mâine ar fi alegeri, probabil că am asista la un eşec lamentabil. Ceea ce demonstrează încă o dată că votul de anul trecut nu a fost unul pentru USL, ci împotriva unui sistem corupt ce pare acum răul cel mai mic în comparaţie cu adevărurile incontestabile din aceste zile. Sărăcie, concedieri în masă, nepăsare faţă de oameni şi ipocrizia de a da încă vina pe greaua moştenire după ce ai preluat puterea de mai bine de un an.

Chiar stăteam ieri de vorbă cu un prieten din USL, şi nu pot decât să-l felicit pentru deschiderea de care a dat dovadă, în sensul că nu a încercat nici o clipă să mă convingă ce bun, frumos şi cinstit e acest PSD în care nu mai cred de mult. Ba chiar m-a impresionat cu o judecată de valoare, aceea că PSD n-a înţeles că reîntregirea averilor trebuie să se facă în patru ani, nu într-o jumate de an după ce ai luat puterea. Sau mai pe româneşte spus, oaia se tunde des, nu se jupoaie, că ajungem în situaţia de acum. În care românii, peste şaptezecişicinci la stă, nu mai cred în USL şi în salvarea care poate veni de la Ponta şi Antonescu.

Aşa că, în trei ani de erodare continuă a struţocămilei USL de centru-stânga-dreapta, înfiinţată doar pentru a-l da jos pe Băsescu, Mişcarea Populară, această Albă ca Zăpada care a primtit acum şi mărul din dotare ca basmul să fie complet, va avea, sunt sigur, un cuvânt important de spus şi are toate şansele să-l aducă pe preşedinte din nou acolo sus, unde se simte ca acasă.