IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Dacă am fi engleji…

Dar cum nu suntem, să tratăm subiectul pur româneşte, adică fără pudoare şi cu nesimţirea ce caracterizează acest popor care a descoperit că e mai uşor să furi ca să ai decât să munceşti. Personal, nu sunt de acord cu monarhia, şi chiar mă enervez când nişte coate goale, de genul lui Paul Lambrino, fiul unei cântăreţe cam curve, îşi dau aere de superioritate şi vorbesc despre rangul lor ca fiind ceva ce noi, muritorii de rând nu vom înţelege niciodată. De aceea, am înjurat copios şi aseară, când am văzut mii de engleji, ca să fim în ton cu ce vom spune mai departe, aclamând un certificat de naştere al unui plod ce va ocupa probabil tronul Marii Britanii cândva.

Vrând să pară în mijlocul evenimentului, ziarizdele noastre de la toate posturile TV au  extrapolat imediat ştirea pe România, unde un alt parvenit, prinţul Charles, are proprietăţi cumpărate ieftin, şi au vrut să inducă ideea falsă că şi consătenii acestuia se bucură de naşterea lu’ Fasole de Anglia al nu ştiu câtelea. Ba chiar au dat cep la butoaiele cu pălincă şi pregătesc daruri pentru prinţişor, de parcă familiei regale engleze îi pasă de gemurile şi murăturile ardeleneşti ale unor maţe fripte din România.

De aceea, chiar mă bucur când văd la televizor ţigani care, odată expulzaţi, promit că se întorc în Anglia cu prima ocazie, la furat desigur, că acolo se dă puşcărie mai cu milă. Şi englejii e tare buni cu ei după ce li se cacă în poartă, chiar le oferă hârtie de-aia moale şi fină de şters la cur pentru a-i ajuta să respecte condiţiile unei minime igiene corporale. De aceea, bine vă fac ţiganii noştri, bă englezilor monarhi, atât de idioţi încât să aclamaţi o bucată de hârtie care nici măcar nu se vedea pentru că era băgată într-o mapă ce trebuia să ajungă de urgenţă la regina mamă, cocoşul casei regale în condiţiile în care Charles e numai prinţ. Chiar, oare cum o fi să te conducă femeia?

Şi la noi se apropie un asemenea eveniment, dar după ce am văzut la nuntă, când o mână de hămesiţi plătiţi au dat cu huo şi au fluierat ca pe maidan, nu cred că în faţa Palatului Cotroceni se vor strânge ceva admiratori care să se bucure că Băsescu va avea un nepoţel, sau o nepoţică, depinde de cel de sus. Mai ales că la noi tronul nu se moşteneşte, se cumpără de la marea masă de manevră formată din idioţi incurabili, care după atâţia ani de prostire pe faţă, încă mai cred că pot trăi bine dacă schimbă regimul.