IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Să colaboreze bine!

Las la o parte cea mai vizionată înmormântare a sfârșitului de săptămână de care tocmai ne-am despărțit, și unde tot Ștefăneștiul de etnie rromă care s-a dat prieten cu Nae Nicolae a crăpat la pomana de pe stadion, uitând că nici nu-l adunaseră bine  de pe șine și deja îi cotrobăiau cămătarii prin casă după banii pe care-i datora.

De aceea poate, știrea cu țiganii repatriați, care au promis că se întorc la furat în Anglia pentru că acolo dacă sunt prinși le dă pușcărie mai cu milă a trecut aproape neobservată. Cum a trecut și plimbarea cu Spartanul a primului copilot al țării, și  berea președintelui Băsescu, băută pe banii românilor, că doar fiecare deplasare a șefului statului atunci când îi este sete costă la buget.

N-a trecut însă neobservat îndemnul lui Băsescu către Omar Haysam, acela de a colabora bine, fapt benefic pentru țară, că doar unii știu ce scrie în dosarul ăla secretizat pe cincizeci de ani. Deși nu se știe unde este arabul, eu nici măcar nu cred că a ajuns, căci n-ar fi ratat Băsescu show-ul mediatic de a-l prezenta cu lanțuri la picioare, ca pe un veritabil terorist ce este. Așa că, dezamăgit am închis la un moment dat televizorul, ca să nu mai văd toate intoxicările de fiecare zi ale Varanului sau ale lui Ghiță, că măcar băiatul ăla de la Realitatea a dat din Gușă tot. Dar cum la Buzău nu prea ai ce face, mai pe seară l-am deschis din nou, să  văd dacă nu cumva am pierdut ceva.

Și se pare că am pierdut, că regele Cioabă tocmai termina de dat cu părerea la adunarea  țiganilor de lângă Sibiu, țigani care au declarat că după ce au descoperit credința, nu mai înjură, nu se mai bat și nu mai fură. Bine, nu mai fură cât timp se roagă, că pe urmă e altă treabă, doar confortul trebuie cumva sigurat. Și totul se întâmpla în orașul lui Goga, la poalele muntelui Cindrel, acolo unde țăranii cereau pâmânt ca să lucreze, iar țiganii se rugau să nu plouă ca să le stingă grătarele și să le murdărească limuzinele cu numere de Bulgaria. De aceea, îndemnul președintelui pare benefic, iar rromii sunt primii care au anchiesat la el. Să sperăm că o va face și Omar Hayssam.