IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

DNA, ești pe recepție?! Drumurile lui Băcneanu și Mocanu s-au întâlnit „La Maria și Ion”!

Nu fizic, în sensul că ajunși la capăt, primarul din Gura Teghii și fostul președinte al Consiliului Județean s-au așezat la o masă și au băut un CICO împreună, ci cât se poate de „în atenția DNA”, dacă ar fi să credem surse bine informate și deasupra oricăror bănuieli. Adică, dacă până acum am fost prea abscons și mulți nu au priceput nimic, să spunem lăutărește, ca să priceapă și iapa, că este vorba despre o afacere profitabilă pusă la cale pe vremea când Victor Mocanu, acum încă senator, păstorea destinele județului iar Gheorghe Băcneanu tăia și spânzura într-o comună săracă dar care avea mare nevoie de drumuri. Și după modelul „ne-am văzut, ne-am plăcut, ce rămâne de făcut”, cei doi s-au întâlnit și au pus-o de-un... drum, era să zic tun. Adică, excelența sa președintele a dat, că doar nu băga mâna în propriul buzunar, iar Gheorghe, ca orice Gheo care se respectă, a luat cu toată dragostea. 

Nu știm câte drumuri s-au făcut cu banii respectivi, accesul spre localitatea buzoiană se face în continuare cu mare dificultate, de-ți rupi mașina-n două, cert e că, din dragostea lor s-a născut o asociere profitabilă ambelor Famiglii. Mai precis, restaurantul „La Maria și Ion” cu specific manelist din Regie, unde acționari sunt fiecare cu parte egală, Adrian Mocanu, deputat și fiu al fostului președinte al CJ, acum senator și trimis în judecată pentru fapte de corupție, și fiul primarului Gheorghe Băcneanu, probabil în curând în vizorul DNA dacă aceste rânduri își vor găsi ecou.

Cu alte cuvinte și serios vorbind, fără a spune că din banii pentru drumurile de la Gura Teghii s-a furat ca-n codru, am fi tare curioși să aflăm de unde a avut fiul primarului jumătate din suma pentru investiție, și dacă a existat ceva para-ndărăt, că doar nu suntem atât de cretini să credem că pe mocani i-a apucat construcția de restaurante așa din senin și din banii personali.  Asta și pentru că mai avem o coincidență stranie, a unui restaurant construit undeva prin zona Fabricii de Bere, concomitent cu lucrările la marea țeapă județeană care s-a numit Maternitatea și pentru care Victor Mocanu s-a ales cu un dosar penal. Vom reveni.