IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

DNA pregătește autocarul! Urmează un val de arestări la Buzău?!

Surse bine plasate, cum ar spune maestrul Ion Cristoiu ne-au declarat că mărturisirile fostului președinte al CJ Buzău, Cristi Bîgiu vor avea un efect devastator asupra spectrului politic și de afaceri local, cutremurul fiind la un drum distanță. La un drum spre DNA, pentru reținere și propunere de arestare preventivă pentru fapte grave de corupție, luare de mită și alte acuzații grave, care nu prevestesc nimic bun. Primul pe lista destul de lungă a procurorilor anticorupție este, potrivit acestor surse, omul de afaceri Gheorghe Doloiu, cel în jurul căruia s-au învârtit majoritatea acestor afaceri necurate, și care a fost intermediarul sau chiar cărăușul șpăgilor de sute de mii de euro. Aflat sub control judiciar, sub premisa că a acceptat în prima fază să colaboreze cu anchetatorii, el este păstrătorul multor informații despre oameni cheie din sistem și nu numai, care-i vor urma după principiul bulgărului de zăpadă.

Declaratia lui Cristinel Bîgiu, dată la DNA, în care arată că 250.000 de euro au fost folositi pentru partid: „Despre acele terenuri declar că sunt situate parţial pe amplasamentul fostei staţiuni agricole şi cred că erau în intravilan şi în acea perioadă.

Nu cunosc alte date legate de aceste terenuri, întrucât nu m-am ocupat de partea tehnică a problemei. Mladin a mai venit ulterior, în acelaşi scop la Buzău, fiind însoţit de Valeriu Nitescu, care era în acea perioadă şef de cabinet al Ministrului de Interne şi Reformei Administrative. Am discutat în câteva rânduri personal cu Valeriu Nitescu, care mi-a spus că a venit din partea ministrului David, care, la rândul său, mă roagă să-l ajut pe Adrian Mladin în demersul acestuia de obţinere a terenurilor, lucru pe care eu l-am acceptat.
„Era an electoral” Ţin să precizez că, în cursul discuţiilor cu Adrian Mladin, acesta mi-a spus că dacă i se rezolvă problema va sprijini campania electorală a partidului din care făceam parte, adică Partidul Naţional Liberal, dat fiind faptul că anul 2008 era un an electoral, cu  alegeri atât locale, cât şi generale... „Restul i-am dat unor persoane”. Ca modalitate, întrucât terenurile erau pe numele lui Gheorghe Doloiu, la momentul vânzării efectuate de către Adrian Mladin, o parte din bani au fost încasaţi de Gheorghe Doloiu. Este vorba de o sumă de aproximativ 900.000 de euro. Nu cunosc în ce modalitate a obţinut Gheorghe Doloiu banii în numerar, faptul este că, la începutul anului 2008, Gheorghe Doloiu mi-a remis în numerar o parte din ei, respectiv aproximativ 700.000 euro, pe care în integralitate i-am dat mai departe. In mod concret, circa 250.000 de euro au ajuns în campania electorală, iar restul i-am dat unor  persoane pe care deocamdată nu doresc să le nominalizez. Declar că, într-adevăr, aceşti bani, despre care am vorbit mai sus, au fost folosiţi în campaniile electorale din anul 2008”.

PS: Ceea ce-i sperie pe toți e acest ”restul l-am dat unor persoane” care lasă loc la multe interpretări. Vom reveni.