IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Lovitura dupa lovitura: Fundatia Miscarea Populara Buzau s-a desfiintat!

Este o informatie de ultim moment primita de la sursele noastre, care spun ca fondatorii si-au luat jucariile si au plecat de la sediul de vizavi de Stadionul Gloria. Mai mult, potrivit unor declaratii publice, gestul a fost facut de oamenii care au stat la baza infiintarii PMP Buzau din cauza presedintelui actual, cu care acestia nu au putut ajunge la un numitor comun.

Citește mai departe:Lovitura dupa lovitura: Fundatia Miscarea Populara Buzau s-a desfiintat!

Pleacă, sau nu pleacă? Aceasta e întrebarea...

De mai multe pori, chiar și noi am luat plasă o dată, s-a vorbit despre schimbarea de la șefia Inspectoratului Școlar al lui Dumitru Ene, adusă în ultimele zile în discuție din nou, după ruperea USD.

Citește mai departe:Pleacă, sau nu pleacă? Aceasta e întrebarea...

Bîgiu versus Mocanu

Consiliul Judeţean Buzău, condus în actualul mandat de liberalul Cristi Bîgiu, s-a constituit parte în procesul în care senatorul Victor Mocanu va fi judecat pentru fapte de corupţie. Este vorba despre dosarul „Maternitatea” investigat de DNA şi finalizat, în decembrie anul trecut, cu trimiterea în judecată a fostului preşedinte al CJ Buzău, a fostului director tehnic Constantin Lungu şi a doi reprezentanţi ai unei firme de aparatură medicală.

Citește mai departe:Bîgiu versus Mocanu

I s-a refuzat arestul la domiciliu!

Apărută pe surse, informația potrivit căreia ICCJ ar fi acceptat măsura arestului la domiciliu  nu se confirmă, ba mai mult, solicitarea conform căreia Gheorghe Coman ar fi dorit acest lucru a fost respinsă. Astfel încât deputatul auto rămâne în continuare după gratii, în timp ce celălalt deputat, pe care nu-l urâm, cum suntem acuzați, și de la care nu vrem nimic, pesedistul Marian Ghiveciu încă mai așteaptă să vadă ce-l așteaptă.

Unul iese... altul intră?!

Azi am aflat că deputatul auto Gigioacă iese din pușcărie, magistrații ICCJ înlocuind măsura arestului preventiv cu arest  la domiciliu. Tot astăzi, așteptăm cu mare interes o altă sentință, care se tot amână, în cazul dosarului de corupție al altui parlamentar buzoian, deputatul PSD Marian Ghiveciu. Vom reveni.

Din ciclul ”Ce vrăji a mai făcut...!?”, astăzi episodul: Deputatul Neagu Petre Emanoil

Intrat într-un con de umbră chiar și în propriul partid, unde este evitat de mai toți foștii apropiați, vicepreședintele CJ, Emanoil Neagu face ce știe el mai bine, 

Citește mai departe:Din ciclul ”Ce vrăji a mai făcut...!?”, astăzi episodul: Deputatul Neagu Petre Emanoil

Udrea va trage PMP în jos!?

          

            E îngtrebarea pe care și-o pun mulți, mai ales că Mișcarea Populară tinde să ia amploare, urcând conform unor sondaje neoficiale undeva la zece la sută, procent luat din electoratul PDL desigur.

Citește mai departe:Udrea va trage PMP în jos!?

Jale mare , frate! La Scutelnici se fracturează cu știrea primarului!

Nici n-a apărut bine știrea de ieri, că am și fost contactați de un tânăr frumos și liber, dar și foarte bine informat, care fără falsă dedicație de genul ”uniți, salvăm...!”, a adus un element nou în ceea ce se întâmplă la Scutelnici.

Citește mai departe:Jale mare , frate! La Scutelnici se fracturează cu știrea primarului!

PC Buzău a rămas fără sediul de pe strada Unirii

După ce a rămas și fără deputatul Gheorghe Coman, arestat săptămâna trecută

Citește mai departe:PC Buzău a rămas fără sediul de pe strada Unirii

De ce visează Edi Dumitrașcu la Parlamentul European!?

                Simplu și fără multe comentarii. Locul 4 pe lista de europarlamentari a lui Eduard Dumitrașcu, posibil eligibil dacă Sfântul Scaun de unde transmite Dan Diaconescu va face vreo minune, îi va oferi imunitatea de care are atâta nevoie. Pentru că, în urma unor fapte destul de grave, președintele PPDD Buzău dă de câteva luni bune cu subsemnatul la DNA, iar dosarele sale, spun surse bine informate, se apropie cu pași repezi de finalizare.